Повезане вести

Абазовић: Спреман сам да поднесем оставку

Политика 14.07.2022
ПОДГОРИЦА – Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку након… »
Абазовић: Спреман сам да поднесем оставку под одређеним условима

Абазовић: Спреман сам да поднесем оставку под одређеним условима

РТС 14.07.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку након избора… »

Правда 14.07.2022
У емисији „Начисто“ на ТВ „Вијести“, премијер Црне Горе Дритан Абазовић је истакао да начелно подржава став Председништва Демократске Црне Горе. „Хајде да сви пошто морамо да имамо шири консензус око деблокаде правосуђа, Уставног… »

Вести онлине 14.07.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку након избора… »

Дневник 14.07.2022
ПОДГОРИЦА: Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку након… »
Абазовиц́: Спреман сам да поднесем оставку

Абазовиц́: Спреман сам да поднесем оставку

Спутник 14.07.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовиц́ изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришуц́и саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку након избора… »
Бомба у црној гори Абазовић подноси оставку?

Бомба у црној гори Абазовић подноси оставку?

Ало 14.07.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку. Абазовић је то изјавио коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он требало да поднесе оставку… »
Абазовић подноси оставку?! "Ако је то неки пут, спреман сам..."

Абазовић подноси оставку?! "Ако је то неки пут, спреман сам..."

Србија данас 14.07.2022
Дритан Абазовић препушта диригентску палицу? Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је вечерас да је спреман да поднесе оставку, коментаришући саопштење странке Демократска Црна Гора, која је претходно поручила да би он… »

Вести дана »