Povezane vesti
"Kuku meni, brate moj": Reditelj filma "Oluja" objavio poslednju fotografiju sa stradalim Vladimirom
Blic 15.07.2022
Član filmske ekipe "Oluja" Vladimir Milivojev (51) poginuo je juče na snimanju na Tari, a Miloš Radunović, reditelj tog filma oprostio se od njega potresnom porukom. - Kuku meni, brate moj - napisao je reditelj, koji je objavio poslednju fotografiju… »
Reditelj filma "Oluja" objavio poslednju fotografiju sa poginulim vladimirom: Kuku meni, brate moj (foto)
Kurir 15.07.2022
Nakon tragične vesti da je scenski rekviziter i član filmske ekipe "Oluja" Vladimir Milivojev (51) iz za sada nepoznatih razloga pao u ambis na predelu poznatog vidikovca Banjska stena na Tari, njegovi prijatelji su od tada neutešni, kao i reditelj… »
Otac mu je poginuo na Tari, a reperova priča je bolna - "Igrao sam se s pravim oružjem i izdržavao majku i brata"
Mondo 15.07.2022
Otac poznatog repera Marka Milivojeva, poznatijeg kao Mili, Vladimir poginuo je na snimanju filma "Oluja". Otac poznatog repera Marka Milivojeva, poznatijeg kao Mili, Vladimir poginuo je na snimanju filma "Oluja". Milijev otac poginuo je u četvrtak na… »
(Foto) poznati reper je sin poginulog člana filma "Oluja": Oprostio se od oca bolnim rečima: "Živimo film i umiremo kao na…
Blic 15.07.2022
Juče je na području planine Tara poginuo Vladimir M. iz Beograda, koji je učestvovao u snimanju filma "Oluja". On je otac repera Marka Milivojeva, poznatijijeg pod umetničkim imenom Mili. Poznati reper je na svom Instagram nalogu objavio stori sa… »
Reper se emotivnom porukom oprostio od oca: Živimo i umiremo kao na filmu FOTO
Nova 15.07.2022
Poznati reper Mili oprostio se na duštvenim mrežama od svog oca, o čijoj su smrti juče javili mediji. Juče se na području planine Tare dogodila tragedija, kada je V.M iz beograda pao u provaliju sa vidikovca Banjska stena. Ispostavilo se da je on… »
Otac mu je poginuo u ambisu na tari posle snimanja filma, a reperova ispovest boli: Napustio sam školu da izdržavam majku i…
Kurir 15.07.2022
Vladimir M., koji je poginuo juče na planini planine Tara, a koji je tamo učestvovao u snimanju filma "Oluja", otac je poznatog repera i glumca Marka Milivojeva Milija. Marko Milivojev, koji se proslavio hitovima "Loca" i "Grmi", ranije je pričao za… »
Član filmske ekipe koji je poginuo na Tari otac poznatog srpskog repera
Luftika 15.07.2022
Vladimir M, iz Beograda, jedan od članova seta ekipe filma „Oluja“, poginuo je juče u nesreći, koja se desila na području planine Tara. Vladimir je inače otac poznatog repera Marka Milivojeva, koji nastupa pod imetničkim imenom Mili. View this… »
Sin poginulog člana filma "Oluja" je poznati reper i glumac: Sada se od oca oprostio potresnim rečima (foto)
Kurir 15.07.2022
Ceo glumački svet je potresla tragična vest da je na području planine Tara poginuo Vladimir M. iz Beograda, koji je učestvovao u snimanju filma "Oluja". On je pao sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara, a u pitanju je otac… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana