Повезане вести
"Куку мени, брате мој": Редитељ филма "Олуја" објавио последњу фотографију са страдалим Владимиром
Блиц 15.07.2022
Члан филмске екипе "Олуја" Владимир Миливојев (51) погинуо је јуче на снимању на Тари, а Милош Радуновић, редитељ тог филма опростио се од њега потресном поруком. - Куку мени, брате мој - написао је редитељ, који је објавио… »
Редитељ филма "Олуја" објавио последњу фотографију са погинулим владимиром: Куку мени, брате мој (фото)
Курир 15.07.2022
Након трагичне вести да је сценски реквизитер и члан филмске екипе "Олуја" Владимир Миливојев (51) из за сада непознатих разлога пао у амбис на пределу познатог видиковца Бањска стена на Тари, његови пријатељи су од тада… »
Отац му је погинуо на Тари, а реперова прича је болна - "Играо сам се с правим оружјем и издржавао мајку и брата"
Мондо 15.07.2022
Отац познатог репера Марка Миливојева, познатијег као Мили, Владимир погинуо је на снимању филма "Олуја". Отац познатог репера Марка Миливојева, познатијег као Мили, Владимир погинуо је на снимању филма "Олуја". Милијев отац… »
Репер се емотивном поруком опростио од оца: Живимо и умиремо као на филму ФОТО
Нова 15.07.2022
Познати репер Мили опростио се на душтвеним мрежама од свог оца, о чијој су смрти јуче јавили медији. Јуче се на подручју планине Таре догодила трагедија, када је В.М из београда пао у провалију са видиковца Бањска стена… »
(Фото) познати репер је син погинулог члана филма "Олуја": Опростио се од оца болним речима: "Живимо филм и умиремо као на…
Блиц 15.07.2022
Јуче је на подручју планине Тара погинуо Владимир М. из Београда, који је учествовао у снимању филма "Олуја". Он је отац репера Марка Миливојева, познатијијег под уметничким именом Мили. Познати репер је на свом Инстаграм налогу… »
Члан филмске екипе који је погинуо на Тари отац познатог српског репера
Луфтика 15.07.2022
Владимир М, из Београда, један од чланова сета екипе филма „Олуја“, погинуо је јуче у несрећи, која се десила на подручју планине Тара. Владимир је иначе отац познатог репера Марка Миливојева, који наступа под иметничким именом… »
Отац му је погинуо у амбису на тари после снимања филма, а реперова исповест боли: Напустио сам школу да издржавам мајку и…
Курир 15.07.2022
Владимир М., који је погинуо јуче на планини планине Тара, а који је тамо учествовао у снимању филма "Олуја", отац је познатог репера и глумца Марка Миливојева Милија. Марко Миливојев, који се прославио хитовима "Лоца" и "Грми"… »
Син погинулог члана филма "Олуја" је познати репер и глумац: Сада се од оца опростио потресним речима (фото)
Курир 15.07.2022
Цео глумачки свет је потресла трагична вест да је на подручју планине Тара погинуо Владимир М. из Београда, који је учествовао у снимању филма "Олуја". Он је пао са Бањске стене на Тари у провалију дубоку неколико стотина… »
Вести дана »

"Рубио је тражио састанак са мном": Вучић из Јапана: Ако решимо америчке царине, можемо да очекујемо нове јапанске инвестиције
Блиц пре 37 минутајош 8 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски дрон погодио Кировоградску област: Без струје 44 насеља, возови касне широм Украјине
Еуроневс пре 12 минутајош 6 повезаних

Председник: Сваки њихов скуп је био комеморативни па се претворио у насилнички
РТВ пре 1 сатјош 4 повезане

Жртва израелског напада пејџерима у Либану: 'Моје очи су нестале'
BBC News пре 42 минутајош 4 повезане