Povezane vesti
INTERVJU Lazović: Nemam problem da uđem u duel sa Rističevićem ili Martinovićem
Nova 15.07.2022
Kako može SNS, koji je ogrezao u kriminalu, koji beskrupulozno zloupotrebljava medije ili uništava pravosudne institucije, da bude odjednom za to da u Srbiji važe pravila i zakoni. Pa onda bi pola ljudi na vlasti završilo u zatvoru, kaže u intervjuu za… »
Lazović: Iz konsultacija sa Vučićem ne može da proizađe nikakav dogovor
N1 Info 15.07.2022
Narodni poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je da se treba odazvati na sastanke koji su u domenu ovlašćenja predsednika Srbije, ali da na konsultacijama sa Aleksandrom Vučićem oko formiranja nove Vlade Srbije taj pokret neće… »
Lazović: Iz konsultacija sa Vučićem ne može da proizađe nikakav dogovor
Danas 15.07.2022
Narodni poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je danas da se treba odazvati na sastanke koji su u domenu ovlašćenja predsednika Srbije, ali da na konsultacijama sa Aleksandrom Vučićem oko formiranja nove Vlade Srbije taj pokret neće… »
Lazović: Iz konsultacija s Vučićem ne može da proizađe nikakav dogovor
Nova 15.07.2022
Narodni poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je danas da se treba odazvati na sastanke koji su u domenu ovlašćenja predsednika Srbije, ali da na konsultacijama sa Aleksandrom Vučićem oko formiranja nove Vlade Srbije taj pokret neće… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana