Повезане вести

Сада су ових 20 симптома најчешћи код короне: Бол у грлу на првом месту

Сада су ових 20 симптома најчешћи код короне: Бол у грлу на првом месту

Недељник 15.07.2022
ЕПА-ЕФЕ/ЕРНЕСТО ГУЗМАН ЈР Бол у грлу може бити главни симптом који указује да неко има Цовид-19, према новим подацима. Следећи најчешћи симптоми су главобоља и запушен нос, према Зое ЦОВИД истраживању, преноси ББЦ. На почетку… »
Истраживање: “Нови најчешћи симптом коронавируса је упала грла”

Истраживање: “Нови најчешћи симптом коронавируса је упала грла”

Недељник 15.07.2022
ЕПА-ЕФЕ/ЦАРОЛИНЕ БРЕХМАН Упала грла могла би бити главни симптом који указује да имате ковид-19. Ово је најчешћи симптом који је пријавило 17.500 људи који су прошле недеље у Великој Британији били позитивни на корона вирус… »
Радовановић: Обичне маске не штите од кентаура и других подсојева, потребна поузданија заштита

Радовановић: Обичне маске не штите од кентаура и других подсојева, потребна поузданија заштита

Данас 15.07.2022
„Ја имам Н 95 маску, оне обичне више не штите јер пети подсој омикрона се тако лако преноси, мала количина је потребна за заражавање да је потребна поузданија заштита“, рекао је за Н1 епидемиолог Зоран Радовановић објашњавајући… »
Радовановић: Обичне маске не штите од кентаура, ја носим Н95

Радовановић: Обичне маске не штите од кентаура, ја носим Н95

Нова 15.07.2022
"Ја имам Н 95 маску, оне обичне више не штите јер пети подсој омикрона се тако лако преноси, мала количина је потребна за заражавање да је потребна поузданија заштита", рекао је за Н1 епидемиолог Зоран Радовановић објашњавајући… »
Радовановић: “Обичне маске не штите од кентаура и других подсојева”

Радовановић: “Обичне маске не штите од кентаура и других подсојева”

Недељник 15.07.2022
Фотографија: Игор Павићевић “Ја имам Н 95 маску, оне обичне више не штите јер пети подсој омикрона се тако лако преноси, мала количина је потребна за заражавање да је потребна поузданија заштита”, рекао је епидемиолог Зоран… »
Симптоми короне су се променили, заборавите на мирис и укус: Ово су нови знаци да сте позитивни, неке бисте игнорисали!

Симптоми короне су се променили, заборавите на мирис и укус: Ово су нови знаци да сте позитивни, неке бисте игнорисали!

Мондо 15.07.2022
Корона вирус опет хара, бројке заражених се повећавају, а стручњаци упозоравају на потпуно нове симптоме. Корона вирус опет хара, бројке заражених се повећавају, а стручњаци упозоравају на потпуно нове симптоме. Да и даље не… »
Бол у грлу је сада најчешћи симптом корона вируса

Бол у грлу је сада најчешћи симптом корона вируса

Домино магазин 15.07.2022
Бол у грлу је сада најчешћи симптом корона вируса. То је резултат последњег истраживања од прошле недеље. Следећи најчешћи пријављени симптоми били су главобоља, зачепљени нос и кашаљ. Висока температура или грозница и… »
Корона вирус: Упала грла нови главни симптом ковида-19

Глас Шумадије 15.07.2022
Упала грла могла би бити главни симптом који указује да имате ковид-19. Ово је најчешћи симптом који је пријавило 17.500 људи који су прошле недеље у Великој Британији били позитивни на корона вирус. После упале грла следећи… »

Јужне вести 15.07.2022
Гетти Имагес Упала грла могла би бити главни симптом који указује да имате ковид-19. Ово је најчешћи симптом који је пријавило 17.500 људи који су прошле недеље у Великој Британији били позитивни на корона вирус. После упале… »

BBC News 15.07.2022
Истраживање у Великој Британији показало да су упала грла, али и главобоња, зачепљен нос и кашањ главни симптоми корона вируса. Упала грла могла би бити главни симптом који указује да имате ковид-19. Ово је најчешћи симптом… »
Многи заборавили на корону, мисле прехлада или стомачни вирус, а заправо је ковид: Да ли ћемо поново носити маске?

Многи заборавили на корону, мисле прехлада или стомачни вирус, а заправо је ковид: Да ли ћемо поново носити маске?

Данас 15.07.2022
И те како ћемо се још бавити короном и далеко од тога да је готово. Тренутно треба увести макар минимум заштитних епидемиолошких мера у виду маски у затвореном простору, и на отвореном у ситуацијама када не може да се одржава… »

Вести дана »