Povezane vesti
Popović: Inflacija neće biti veća od 25 odsto, to je već strašno
Danas 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla „ne više od 25 odsto“. Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, „nema potrebe za tim“. „Ja sam prošla i… »
Profesorka Popović ima jednu dobru i jednu lošu vest za nas
Nova 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Popović: Inflacija sigurno 20 odsto, ali nema potrebe praviti zalihe
N1 Info 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Vesti dana »
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 55 minutajoš 25 povezanih
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 3 satajoš 23 povezane
Tokajev pred Putinom predložio zamrzavanje rata u Ukrajini: Pogledajte reakciju predsednika Rusije VIDEO
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 3 satajoš 14 povezanih