Povezane vesti
Popović: Inflacija neće biti veća od 25 odsto, to je već strašno
Danas 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla „ne više od 25 odsto“. Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, „nema potrebe za tim“. „Ja sam prošla i… »
Profesorka Popović ima jednu dobru i jednu lošu vest za nas
Nova 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Popović: Inflacija sigurno 20 odsto, ali nema potrebe praviti zalihe
N1 Info 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Vesti dana »
Još jedan ledeni dan u Srbiji - vanredna situacija u osam opština, najteže u Loznici
RTV pre 3 minutajoš 137 povezanih
Masovni antivladini protesti u Iranu, ajatolah kaže: 'Vandali koji rade za Trampa'
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana
Profesor na Ekonomskom: Ako Srbija kupi još pet odsto akcija u NIS-u, to je dodatna garancija za SAD
N1 Info pre 4 satijoš 40 povezanih
Poreska uprava i Putevi Srbije upozoravaju: Čuvajte se sumnjivih imejlova i SMS poruka o neplaćenim porezima i kaznama
RTV pre 9 minutajoš 25 povezanih