Povezane vesti
Popović: Inflacija neće biti veća od 25 odsto, to je već strašno
Danas 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla „ne više od 25 odsto“. Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, „nema potrebe za tim“. „Ja sam prošla i… »
Profesorka Popović ima jednu dobru i jednu lošu vest za nas
Nova 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Popović: Inflacija sigurno 20 odsto, ali nema potrebe praviti zalihe
N1 Info 15.07.2022
Profesorka na Ekonomskom fakultetu Danica Popović je u Novom danu, na pitanje koliku inflaciju očekuje, rekla "ne više od 25 odsto". Na pitanje da li će praviti zalihe hrane, odgovorila je odrično, jer, kako kaže, "nema potrebe za tim". "Ja sam prošla i… »
Vesti dana »

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 23 minutajoš 27 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 2 satajoš 21 povezana