Povezane vesti

Nedimović zadovoljan svojim rezultatima, ako mu daju „posao“ radiće ga 106 odsto

Nedimović zadovoljan svojim rezultatima, ako mu daju „posao“ radiće ga 106 odsto

N1 Info 15.07.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će, ukoliko opet bude izabran u Vladu Srbije, raditi više od 100 odsto, a na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, rekao je da nije važno šta bi lično voleo. „Šest godina sam već ministar… »
Nedimović zadovoljan sobom kao ministrom

Nedimović zadovoljan sobom kao ministrom

Nova 15.07.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će, ukoliko opet bude izabran u Vladu Srbije, raditi više od 100 odsto, a na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, rekao je da nije važno šta bi lično voleo. „Šest godina sam već ministar… »
Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto

Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto

Dnevnik 15.07.2022
BEOGRAD: Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, da nije važno šta bi on lično voleo i poručio da će koji god posao da dobije voditi računa o interesu države i raditi više od 100… »
Nedimović: Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto

Nedimović: Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto

Telegraf 15.07.2022
Ako mi daju neki posao, radiću 106 odsto i radiću za tim, a tim je vlada i čitava država - rekao je ministar. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, da nije važno šta bi on lično… »

Vesti dana »