Povezane vesti
Nedimović zadovoljan svojim rezultatima, ako mu daju „posao“ radiće ga 106 odsto
N1 Info 15.07.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će, ukoliko opet bude izabran u Vladu Srbije, raditi više od 100 odsto, a na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, rekao je da nije važno šta bi lično voleo. „Šest godina sam već ministar… »
Nedimović zadovoljan sobom kao ministrom
Nova 15.07.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će, ukoliko opet bude izabran u Vladu Srbije, raditi više od 100 odsto, a na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, rekao je da nije važno šta bi lično voleo. „Šest godina sam već ministar… »
Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto
Dnevnik 15.07.2022
BEOGRAD: Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, da nije važno šta bi on lično voleo i poručio da će koji god posao da dobije voditi računa o interesu države i raditi više od 100… »
Nedimović: Koji god posao da mi daju radiću više od 100 odsto
Telegraf 15.07.2022
Ako mi daju neki posao, radiću 106 odsto i radiću za tim, a tim je vlada i čitava država - rekao je ministar. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas, na pitanje da li sebe vidi u novoj vladi, da nije važno šta bi on lično… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane