Povezane vesti
Konstrakta je nekad više zarađivala od upravljanja zgradom nego od pevanja
Nova 15.07.2022
Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, danas je jedan od najtraženijih izvođača, a doskora nije mnogo zarađivala od muzike. Konstraktin hit „In corpore sano“ privukao je veliku pažnju, prvo ljudi u… »
Otkrivamo koliko Konstrakta sada zarađuje: Od sume se vrti u glavi
Nova 15.07.2022
Umetnica mora biti dobro plaćena. Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, postigla je veliki uspeh, kako na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi, tako i van njega. Konstraktin hit „In Corpore Sano“… »
Konstrakta odbila sve ponude! Umetnica ne želi da čuje za jednu vrstu posla - "Nisam gadljiva na pare, ali..."
Mondo 15.07.2022
Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022 u Torinu otkrila je kakve ponude je sve odbila nakon što je ostvarila veliki uspeh na popularnom muzičkom takmičenju. Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2022 u Torinu otkrila je kakve ponude je sve… »
Konstrakta: Niko ne može da me ubedi u suprotno
Vesti online 15.07.2022
Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na “Evroviziji”, progovorila je o odbijanju velikih para koje su joj nudili u prethodnom periodu za reklamiranje različitih proizvoda. – Stojim tanko sa reklamnim kampanjama. Tanko. Ne znam, ja nekako… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Inđiju, ovde će prenoćiti, a ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 12 minutajoš 52 povezane
Studentkinja na putu do Novog Sada u suzama: „Srce mi je puno, izgrlila bih sve građane koji nas podržavaju“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 2 satajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 59 minutajoš 117 povezanih
Hamas oslobodio još osam talaca; oslobođeni palestinski zatvorenici stigli u Gazu i na Zapadnu obalu
RTS pre 47 minutajoš 34 povezane