Povezane vesti
Akcija španske policije: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Srbina u Granadi
Nova 15.07.2022
Civilna garda uhapsila je dve osobe povezane sa ubistvom državljanina Srbije Branislava N. (44) i ranjanavnjem državljanina BiH (41), na parkingu u blizini brane Rules kod Granade, prenosi portal Ideal.es. Kako dodaju, istražitelji tragaju za još četiri… »
U Španiji uhapšena dvojica posle ubistva Srbina: Kobnog dana su se sastale 2 bande, a evo šta je nađeno na mestu zločina
Kurir 15.07.2022
Španska Civilna garda uhapsila je dve osobe povezane sa ubistvom državljanina Srbije Branislava N. (44) i ranjanavnjem državljanina BiH (41), na parkingu u blizini brane Rules kod Granade, prensoi portal Ideal.es. Kako dodaju, istražitelji tragaju za još… »
Uhapšena dva muškarca nakon obračuna u Španiji: Srbin ubijen, iza rešetaka dva člana njegove bande
Blic 14.07.2022
Španska policija uhapsila je dve osobe za koje sumnja da su povezani sa ubistvom Srbina Branislava N. i ranjavanjem državljanina BiH u Granadi, dok se za četiri osobe još uvek traga. Prema informacijama koje su za sada dostupne, na mestu obračuna okupilo… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 3 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 29 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Srbija - Crna Gora, uživo: Sa prvog mesta u polufinale, ali ima još da se igra
Mondo pre 4 minutajoš 37 povezanih