Povezane vesti
Jović: Uvek sam igrao bolje sa partnerom u napadu
N1 Info 15.07.2022
Luka Jović je nedavno stigao u Fiorentinu iz Real Madrida i odmah skrenuo veliku pažnju italijanske javnosti. Srpski fudbaler je otkrio da je odrastao gledajući Seriju A. „Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju. Spreman… »
Jović: Uvek sam igrao bolje sa partnerom u napadu
Sport klub 15.07.2022
Luka Jović je nedavno stigao u Fiorentinu iz Real Madrida i odmah skrenuo veliku pažnju italijanske javnosti. Srpski fudbaler je otkrio da je odrastao gledajući Seriju A. „Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju. Spreman… »
Reči Dušana Vlahovića presudile, Jović bi kao Kristijano Ronaldo!
Sportske.net 15.07.2022
Reprezentativac Srbije Luka Jović zadužio je opremu Fiorentine gde je stigao iz Real Madrida koji će mu u naredne dve godine plaćati polovinu godišnje plate od 5.000.000 evra. "Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju… »
"Hoću da budem kao Ronaldo!":Luka Jović je baš motivisan pred novu sezonu
Večernje novosti 14.07.2022
NOVI fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović, koji je danas zvanično predstavljen navijačima Fiorentine, izjavio je da mu je čast što će u naredne dve sezone nositi dres kluba iz Firence. Foto Instagram/lukajovic Jović je pre nekoliko… »
Vesti dana »
Tramp uputio jezivu pretnju ovoj zemlji: "Ili će se ponašati kao svi ostali, ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"
Blic pre 34 minutajoš 34 povezane
FOTO Provokativna objava Partizana posle epskog skandala u finalu srpske lige
Nova pre 29 minutajoš 37 povezanih
Tenisko čudo briljira i na Rolan Garosu: Svet priča o njemu, ima 19 godina, a samo nebo mu je granica!
Telegraf pre 3 satajoš 56 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane