Povezane vesti
Jović: Uvek sam igrao bolje sa partnerom u napadu
Sport klub 15.07.2022
Luka Jović je nedavno stigao u Fiorentinu iz Real Madrida i odmah skrenuo veliku pažnju italijanske javnosti. Srpski fudbaler je otkrio da je odrastao gledajući Seriju A. „Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju… »
Jović: Uvek sam igrao bolje sa partnerom u napadu
N1 Info 15.07.2022
Luka Jović je nedavno stigao u Fiorentinu iz Real Madrida i odmah skrenuo veliku pažnju italijanske javnosti. Srpski fudbaler je otkrio da je odrastao gledajući Seriju A. „Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju… »
Reči Dušana Vlahovića presudile, Jović bi kao Kristijano Ronaldo!
Sportske.net 15.07.2022
Reprezentativac Srbije Luka Jović zadužio je opremu Fiorentine gde je stigao iz Real Madrida koji će mu u naredne dve godine plaćati polovinu godišnje plate od 5.000.000 evra. "Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju… »
"Hoću da budem kao Ronaldo!":Luka Jović je baš motivisan pred novu sezonu
Večernje novosti 14.07.2022
NOVI fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović, koji je danas zvanično predstavljen navijačima Fiorentine, izjavio je da mu je čast što će u naredne dve sezone nositi dres kluba iz Firence. Foto Instagram/lukajovic Jović je pre… »
Vesti dana »

Studenti i građani se okupljaju ispred Radio televizije Kragujevac
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih

I kragujevački studenti pozvali na blokadu RTK-a u znak solidarnosti sa beogradskim i novosadskim (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane

Ultrakonzervativni političar napravio haos, pa priveden: "Ova dela su svetogrđe"
Kurir pre 58 minutajoš 1 povezana