Повезане вести
Јовић: Увек сам играо боље са партнером у нападу
Н1 Инфо 15.07.2022
Лука Јовић је недавно стигао у Фиорентину из Реал Мадрида и одмах скренуо велику пажњу италијанске јавности. Српски фудбалер је открио да је одрастао гледајући Серију А. „Много играча са Балкана је играло овде, што ми даје… »
Јовић: Увек сам играо боље са партнером у нападу
Спорт клуб 15.07.2022
Лука Јовић је недавно стигао у Фиорентину из Реал Мадрида и одмах скренуо велику пажњу италијанске јавности. Српски фудбалер је открио да је одрастао гледајући Серију А. „Много играча са Балкана је играло овде, што ми даје… »
Речи Душана Влаховића пресудиле, Јовић би као Кристијано Роналдо!
Спортске.нет 15.07.2022
Репрезентативац Србије Лука Јовић задужио је опрему Фиорентине где је стигао из Реал Мадрида који ће му у наредне две године плаћати половину годишње плате од 5.000.000 евра. "Много играча са Балкана је играло овде, што ми даје… »
"Хоћу да будем као Роналдо!":Лука Јовић је баш мотивисан пред нову сезону
Вечерње новости 14.07.2022
НОВИ фудбалер Фиорентине и српски репрезентативац Лука Јовић, који је данас званично представљен навијачима Фиорентине, изјавио је да му је част што ће у наредне две сезоне носити дрес клуба из Фиренце. Фото Инстаграм/лукајовиц… »
Вести дана »

Вучић: Народ је победио, сад треба сви да се ујединимо и кренемо напред
РТС пре 15 минутајош 51 повезана

"У 125 места окупило се више од 144.000 грађана": Огласио се МУП о скуповима против блокада
Мондо пре 40 минутајош 16 повезаних

Милојевић: Одлазак Шерифа ми тешко пао, Крунићева повреда је незгодна
Нова пре 15 минутајош 28 повезаних