Povezane vesti
Judita Popović (REM): Vlasnik Kurira Igor Žeželj me je opsovao
Nova 15.07.2022
Posle mog pitanja da ponovi kako popunjava rupe u noćnom programu, s obzirom da je prilično nerazgovetno prethodno izgovorio reč 'ruski', Igor Žeželj me je opsovao i time je uvredio ne samo mene, već i instituciju Regulatornog tela za elektronske… »
Članica Saveta REM-a: Vlasnik Kurira Igor Žeželj me opsovao
N1 Info 15.07.2022
Posle mog pitanja da ponovi kako popunjava rupe u noćnom programu, s obzirom da je prilično nerazgovetno prethodno izgovorio reč 'ruski', Igor Žeželj me je opsovao i time je uvredio ne samo mene, već i instituciju Regulatornog tela za elektronske… »
Članica Saveta REM-a: Vlasnik Kurira me opsovao
Radio 021 15.07.2022
Vlasnik Kurira Igor Žeželj opsovao je članicu Saveta REM-a Juditu Popović prilikom predstavljanja elaborata za dobijanje dozvole za korićenje nacionalne frekvencije. "Posle mog pitanja da ponovi kako popunjava rupe u noćnom programu, s obzirom na to… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih