Povezane vesti
Neverovatan kraj meča u Nišu: Partizan sa penala u 97. minutu do boda na Čairu! (foto) (video)
Hot sport 15.07.2022
Velika borba viđena je u Nišu! U okviru drugog kola Superlige Srbije, Radnički iz Niša je na svom terenu dočekao ekipu beogradskog Partizana. Samo što je počela utakmica, ‘Meraklije’ su ‘zaradile’ slobodan udarac na 30-ak metara od gola, odlično ga… »
Egzum po dolasku u Partizan: ‘Za Partizan sam saznao sa 15 godina – Ne postoji ništa kao utakmice Partizana!’ (video)
Hot sport 15.07.2022
Navijači će ga obožavati! Partizan je potpuno rekonstruisao tim, a jedan od glavnih košarkaša će definitivno biti australijanac Dante Egzum, koji je stigao iz Barselone! ‘Prošla godina mi je otvorila oči kada je košarka u Evropi u pitanju. Hteo sam da… »
Egzum: Navijači me privukli da dođem u Partizan
Sportski žurnal 15.07.2022
Egzum (27) je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa Partizanom. On je prošle sezone igrao za Barselonu, a pre toga je nastupao za Klivlend i Jutu. Novi košarkaš Partizana Dante Egzum izjavio je da je zbog navijača „crno-belih” odlučio da karijeru nastavi… »
Egzum ispričao kako je kako klinac čuo za Partizan: Tu sam zbog navijača
Nova 15.07.2022
Egzum jedva čeka debi pred "grobarima". Još uvek neverovatno zvuči mnogim navijačima Partizana, ali je činjenica da je Dante Egzum bivša NBA zvezda i prošle sezone košarkaš Barselone novi igrač crno-belih. Sjajni Australijanac izneo je i prve utiske… »
Vesti dana »

Pregovori Rusije i Ukrajine u Istanbulu uz bilateralne sastanke Ukrajinske delegacije u Turskoj
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 33 povezane

Toplotni talas u Srbiji do subote sa temperaturama do 42 stepena i upozorenjima na zdravstvene rizike
Naslovi.ai pre 1 satjoš 61 povezana

Jednostrane carine: Tramp kaznio Filipine sa 19%, ali američki uvoz i dalje bez prepreka!
Telegraf pre 2 satajoš 24 povezane

Blagojević ne kuka zbog problema u sastavu, veruje u prolaz protiv Oleksandrije
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih

Alarmantna statistika: Jedno dete poginulo a 27 povređeno na trotinetima, abs uputio važan apel roditeljima
Mondo pre 4 satijoš 15 povezanih