Povezane vesti
Završen drugi upisni kurg u srednje škole: Pogledajte gde je ostalo još mesta
Nova 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000 đaka… »
Ukoliko sada ne "upadnu" u srednju školu, maturantima preostaje treći upisni krug: Izbor će tada biti sužen
Telegraf 16.07.2022
Pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Miloš Blagojević naglašava da je ove godine prosečno postignuće nešto slabije nego u odnosu na prošlu godinu. Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula… »
Koje škole ostaju budućim srednjoškolcima za treći upisni krug
RTS 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000 đaka… »
Vesti dana »

Konzul Nikolić: U Izraelu trenutno 2.500 srpskih državljana, u kontaktu smo sa njima
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: Studenti čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 3 minutajoš 67 povezanih

Tragedija u turističkom raju! Pali baloni na vruć vazduh: Ima mrtvih, na desetine povređenih (foto)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Pakao sa temperaturama krenuo već u junu: Meteorolog Todorović otkriva kakvo nas leto čeka ove godine
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih