Povezane vesti
Završen drugi upisni kurg u srednje škole: Pogledajte gde je ostalo još mesta
Nova 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000… »
Ukoliko sada ne "upadnu" u srednju školu, maturantima preostaje treći upisni krug: Izbor će tada biti sužen
Telegraf 16.07.2022
Pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Miloš Blagojević naglašava da je ove godine prosečno postignuće nešto slabije nego u odnosu na prošlu godinu. Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20… »
Koje škole ostaju budućim srednjoškolcima za treći upisni krug
RTS 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000… »
Vesti dana »

VIDEO U toku je žestoka bitka za Kursk: Rusi danima hodali kroz napušteni gasovod, pa zaskočili Ukrajince s leđa
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih

Reagovala policija: Prekršajna prijava protiv muškarca (39) koji je vređao i upućivao pogrdne reči članovima SNS
Kurir pre 25 minutajoš 21 povezana