Povezane vesti
Završen drugi upisni kurg u srednje škole: Pogledajte gde je ostalo još mesta
Nova 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000 đaka… »
Ukoliko sada ne "upadnu" u srednju školu, maturantima preostaje treći upisni krug: Izbor će tada biti sužen
Telegraf 16.07.2022
Pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Miloš Blagojević naglašava da je ove godine prosečno postignuće nešto slabije nego u odnosu na prošlu godinu. Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula… »
Koje škole ostaju budućim srednjoškolcima za treći upisni krug
RTS 16.07.2022
Preko portala Moja srednja škola elektronski upis srednjoškolaca traje do 20. jula. Objavljen je i konačan raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Prva dva dana u srednju školu, preko portala Moja srednja škola upisalo se oko 12.000 đaka… »
Vesti dana »

Crvena Zvezda - TSC: Derbi kola na Marakani! Poznati sastavi - debituju novajlije
Kurir pre 33 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 58 minutajoš 146 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana