Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Majka poginulog ruskog vojnika – „Zaustavite sve ovo i zaštitite našu decu“
Danas 16.07.2022
Dana 20. februara, Valja je dobila poziv od sina iz ruske vojske. Njegova jedinica je bila „na vežbama“ u blizini ukrajinske granice. „Rekao je da vežbaju gađanje i da žive u šatorima“, priča mi Valja. „Tada sam poslednji put razgovarala s njim.“ Četiri… »
Rusija i Ukrajina: Majka poginulog ruskog vojnika - „Zaustavite sve ovo i zaštitite našu decu"
Južne vesti 16.07.2022
BBC Dana 20. februara, Valja je dobila poziv od sina iz ruske vojske. Njegova jedinica je bila „na vežbama" u blizini ukrajinske granice. „Rekao je da vežbaju gađanje i da žive u šatorima", priča mi Valja. „Tada sam poslednji put razgovarala s njim."… »
Vesti dana »
Mesarović: Inspiratore ubistva Đinđića moguće razotkriti, paralelne službe iz 90-tih i danas moćne
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
(Foto) Ratna dejstva na Bliskom istoku: Dron oštetio hotel u Dubaiju, najmanje 11 žrtava u vazdušnom napadu na Bejrut
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 37 povezanih
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Pravda pre 1 satjoš 22 povezane