Повезане вести
Јована Јеремић пише књигу, а планира да сними и песму: Открила нове детаље
Нова 16.07.2022
Водитељка је многе изненадила признањем. Јована Јеремић открила је како ће се поред водитељства окушати и у музичким водама, па је тако обелоданила да ће да сними песму. „Срела сам на аеродрому Марка Кона. Срела сам га и рекла… »
Јована Јеремић се повлачи из јавности: "Морам да завршим своју књигу" наслов је тек хит
Блиц 16.07.2022
Водитељка има озбиљне приватне планове и ништа не може да је заустави у њеној намери да успе у томе што је зацртала. Јована Јеремић открила је како ће се поред водитељства окушати и у музичким водама, па је тако обелоданила… »
Рекла сам му да смисли песму, па да раширим ноге! Јована наступила пред 30.000 људи и жели да јој он напише нумеру!
Мондо 16.07.2022
Јована Јеремић одлучила је да се отисне у музичке воде, те сними песму. Јована Јеремић одлучила је да се отисне у музичке воде, те сними песму. Водитељка јутарњег програма Јована Јеремић недавно је наступила пред 30.000 људи… »
Вести дана »
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 3 минутајош 17 повезаних
Шта су Фон дер Лајен и Кошта поручили након састанка са Вучићем - поменули и медијске слободе
Н1 Инфо пре 22 минутајош 10 повезаних