Povezane vesti
Jovana Jeremić piše knjigu, a planira da snimi i pesmu: Otkrila nove detalje
Nova 16.07.2022
Voditeljka je mnoge iznenadila priznanjem. Jovana Jeremić otkrila je kako će se pored voditeljstva okušati i u muzičkim vodama, pa je tako obelodanila da će da snimi pesmu. „Srela sam na aerodromu Marka Kona. Srela sam ga i rekla sam mu da smisli… »
Jovana Jeremić se povlači iz javnosti: "Moram da završim svoju knjigu" naslov je tek hit
Blic 16.07.2022
Voditeljka ima ozbiljne privatne planove i ništa ne može da je zaustavi u njenoj nameri da uspe u tome što je zacrtala. Jovana Jeremić otkrila je kako će se pored voditeljstva okušati i u muzičkim vodama, pa je tako obelodanila da će da snimi… »
Rekla sam mu da smisli pesmu, pa da raširim noge! Jovana nastupila pred 30.000 ljudi i želi da joj on napiše numeru!
Mondo 16.07.2022
Jovana Jeremić odlučila je da se otisne u muzičke vode, te snimi pesmu. Jovana Jeremić odlučila je da se otisne u muzičke vode, te snimi pesmu. Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić nedavno je nastupila pred 30.000 ljudi, ona se u toku pauze… »
Vesti dana »
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane