Povezane vesti
Jovana Jeremić piše knjigu, a planira da snimi i pesmu: Otkrila nove detalje
Nova 16.07.2022
Voditeljka je mnoge iznenadila priznanjem. Jovana Jeremić otkrila je kako će se pored voditeljstva okušati i u muzičkim vodama, pa je tako obelodanila da će da snimi pesmu. „Srela sam na aerodromu Marka Kona. Srela sam ga i rekla sam mu da smisli… »
Jovana Jeremić se povlači iz javnosti: "Moram da završim svoju knjigu" naslov je tek hit
Blic 16.07.2022
Voditeljka ima ozbiljne privatne planove i ništa ne može da je zaustavi u njenoj nameri da uspe u tome što je zacrtala. Jovana Jeremić otkrila je kako će se pored voditeljstva okušati i u muzičkim vodama, pa je tako obelodanila da će da snimi… »
Rekla sam mu da smisli pesmu, pa da raširim noge! Jovana nastupila pred 30.000 ljudi i želi da joj on napiše numeru!
Mondo 16.07.2022
Jovana Jeremić odlučila je da se otisne u muzičke vode, te snimi pesmu. Jovana Jeremić odlučila je da se otisne u muzičke vode, te snimi pesmu. Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić nedavno je nastupila pred 30.000 ljudi, ona se u toku pauze… »
Vesti dana »
Francuski mediji: Protestni pokret u Srbiji ne posustaje, gnev prisutan i posle ostavke premijera
Beta pre 41 minutajoš 24 povezane
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 2 satajoš 2 povezane
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 3 satajoš 5 povezanih
Produžen rok za korišćenje neregistrovanih priprejd brojeva do 10. aprila
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih