Povezane vesti
Iran i životinje: Zemlja u kojoj bi čuvanje kućnih ljubimaca moglo biti kažnjivo zatvorom
Danas 16.07.2022
„Gleda me njegovim lepim okicama i traži da ga izvedem napolje, ali se ne usuđujem jer mogu da me uhapse“. Mahsa, vlasnica psa iz Teherana, podseća na poslednji talas hapšenja i oduzimanja kućnih ljubimaca u iranskoj prestonici. Policija je u gradu na… »
Iran i životinje: Zemlja u kojoj bi čuvanje kućnih ljubimaca moglo biti kažnjivo zatvorom
Južne vesti 16.07.2022
Getty Images Novi zakon mogao bi da ima dramatične posledice po vlasnike kućnih ljubimaca u Iranu „Gleda me njegovim lepim okicama i traži da ga izvedem napolje, ali se ne usuđujem jer mogu da me uhapse". Mahsa, vlasnica psa iz Teherana, podseća na… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 11 minutajoš 20 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
Danas pre 6 minutajoš 19 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora
Radio 021 pre 46 minutajoš 17 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 41 minutajoš 14 povezanih