Povezane vesti
Ratari 19. jula s Nedimovićem: Dogovor ili protest
Euronews 16.07.2022
Ministarstvo poljoprivrede je nakon primljenih zahteva Inicijative za opstanak poljoprivrednika, pristalo je na sastanak koji će se održati u utorak 19. jula, u 9 sati, saopšteno je iz ove Inicijative. "Ministar kao i sve druge institucije države Srbije… »
Poljoprivrednici u utorak na sastanku sa ministarstvom
Nova 16.07.2022
Ministarstvo poljoprivrede je, nakon primljenih zahteva, pristalo na sastanak sa Inicijativom za opstanak poljoprivrednika, koji će se održati u utorak, 19. jula. „Ministar, kao i sve druge institucije države Srbije koje mi poljoprivrednici, seljaci, kao… »
Inicijativa: Ministarstvo pristalo na sastanak sa poljoprivrednicima
N1 Info 16.07.2022
Ministarstvo poljoprivrede je, nakon primljenih zahteva, pristalo na sastanak sa Inicijativom za opstanak poljoprivrednika, koji će se održati u utorak, 19. jula. „Ministar, kao i sve druge institucije države Srbije koje mi poljoprivrednici, seljaci, kao… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) Svedoci opisali scene užasa posle atentata na Čarlija Kirka: "Odmah sam znala da neće preživeti!"; Tramp ga proglasio mučenikom, optužuje "radikalnu levicu"
Blic pre 2 minutajoš 26 povezanih

Medvedev nakon atentata na Kirka: Možda je vreme da MAGA shvati da podržavajući Ukrajinu, podržava ubice
B92 pre 52 minutajoš 27 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, crveno slovo, evo šta se danas ne radi! Usekovanje glave Svetog Jovana Pravoslavni vernici poste na ovaj dan, a dosta njih ne jedu ništa sve do mraka.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 9 povezanih

Jak potres uznemirio region Stanovnici u panici od ranih jutarnjih sati
Dnevnik pre 21 minutajoš 9 povezanih