Повезане вести
Каријера за понос, медаља за крај: Легендарна Олимпијска шампионка истрчала је свој последњи круг
Вечерње новости 16.07.2022
ЛЕГЕНДАРНА америчка атлетичарка Алисон Феликс завршила је ноћас каријеру освојивши на Светском првенству у Јуџину бронзу у штафети 4кс400. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ВУ ХОНГ Била је то 19. медаља за Феликсову на шампионатима света, а 30. са… »
Феликс се бронзаном медаљом у Јуџину опростила од атлетике
Бета 16.07.2022
Легендарна америчка атлетичарка Алисон Феликс завршила је прошле ноћи каријеру освојивши у Јуџину своју 19. медаљу на светским првенствима, бронзу у мешовитој штафети 4кс400 метара. Ова 36-годишња Американка је овом 19… »
Више медаља и од Болта и од Оти: Сада је дошао крај
Н1 Инфо 16.07.2022
Легендарна Алисон Филикс завршила је каријеру бронзаном медаљом у мешовитој штафети 4кс400 на Светском шампионату у Орегону. „Осетила сам љубав и осетила сам радоср док сам трчала. Осећам се поносно и испуњено“, рекла је… »
Више медаља и од Болта и од Оти: Сада је дошао крај
Спорт клуб 16.07.2022
Легендарна Алисон Филикс завршила је каријеру бронзаном медаљом у мешовитој штафети 4кс400 на Светском шампионату у Орегону. „Осетила сам љубав и осетила сам радоср док сам трчала. Осећам се поносно и испуњено“, рекла је… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 57 минутајош 19 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 17 минутајош 12 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 17 минутајош 10 повезаних