Povezane vesti

Karijera za ponos, medalja za kraj: Legendarna Olimpijska šampionka istrčala je svoj poslednji krug

Karijera za ponos, medalja za kraj: Legendarna Olimpijska šampionka istrčala je svoj poslednji krug

Večernje novosti 16.07.2022
LEGENDARNA američka atletičarka Alison Feliks završila je noćas karijeru osvojivši na Svetskom prvenstvu u Judžinu bronzu u štafeti 4x400. Foto: EPA-EFE/WU HONG Bila je to 19. medalja za Feliksovu na šampionatima sveta, a 30. sa najvećih… »
Feliks se bronzanom medaljom u Judžinu oprostila od atletike

Feliks se bronzanom medaljom u Judžinu oprostila od atletike

Beta 16.07.2022
Legendarna američka atletičarka Alison Feliks završila je prošle noći karijeru osvojivši u Judžinu svoju 19. medalju na svetskim prvenstvima, bronzu u mešovitoj štafeti 4x400 metara. Ova 36-godišnja Amerikanka je ovom 19. medaljom samo… »
Više medalja i od Bolta i od Oti: Sada je došao kraj

N1 Info 16.07.2022
Legendarna Alison Filiks završila je karijeru bronzanom medaljom u mešovitoj štafeti 4x400 na Svetskom šampionatu u Oregonu. „Osetila sam ljubav i osetila sam radosr dok sam trčala. Osećam se ponosno i ispunjeno“, rekla je 36-godišnja Filiks… »

Sport klub 16.07.2022
Legendarna Alison Filiks završila je karijeru bronzanom medaljom u mešovitoj štafeti 4x400 na Svetskom šampionatu u Oregonu. „Osetila sam ljubav i osetila sam radosr dok sam trčala. Osećam se ponosno i ispunjeno“, rekla je 36-godišnja Filiks… »

Vesti dana »