Повезане вести

Каријера за понос, медаља за крај: Легендарна Олимпијска шампионка истрчала је свој последњи круг

Каријера за понос, медаља за крај: Легендарна Олимпијска шампионка истрчала је свој последњи круг

Вечерње новости 16.07.2022
ЛЕГЕНДАРНА америчка атлетичарка Алисон Феликс завршила је ноћас каријеру освојивши на Светском првенству у Јуџину бронзу у штафети 4кс400. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ВУ ХОНГ Била је то 19. медаља за Феликсову на шампионатима света, а 30. са… »
Феликс се бронзаном медаљом у Јуџину опростила од атлетике

Феликс се бронзаном медаљом у Јуџину опростила од атлетике

Бета 16.07.2022
Легендарна америчка атлетичарка Алисон Феликс завршила је прошле ноћи каријеру освојивши у Јуџину своју 19. медаљу на светским првенствима, бронзу у мешовитој штафети 4кс400 метара. Ова 36-годишња Американка је овом 19… »
Више медаља и од Болта и од Оти: Сада је дошао крај

Н1 Инфо 16.07.2022
Легендарна Алисон Филикс завршила је каријеру бронзаном медаљом у мешовитој штафети 4кс400 на Светском шампионату у Орегону. „Осетила сам љубав и осетила сам радоср док сам трчала. Осећам се поносно и испуњено“, рекла је… »

Спорт клуб 16.07.2022
Легендарна Алисон Филикс завршила је каријеру бронзаном медаљом у мешовитој штафети 4кс400 на Светском шампионату у Орегону. „Осетила сам љубав и осетила сам радоср док сам трчала. Осећам се поносно и испуњено“, рекла је… »

Вести дана »