Povezane vesti
Karijera za ponos, medalja za kraj: Legendarna Olimpijska šampionka istrčala je svoj poslednji krug
Večernje novosti 16.07.2022
LEGENDARNA američka atletičarka Alison Feliks završila je noćas karijeru osvojivši na Svetskom prvenstvu u Judžinu bronzu u štafeti 4x400. Foto: EPA-EFE/WU HONG Bila je to 19. medalja za Feliksovu na šampionatima sveta, a 30. sa najvećih takmičenja jer… »
Feliks se bronzanom medaljom u Judžinu oprostila od atletike
Beta 16.07.2022
Legendarna američka atletičarka Alison Feliks završila je prošle noći karijeru osvojivši u Judžinu svoju 19. medalju na svetskim prvenstvima, bronzu u mešovitoj štafeti 4x400 metara. Ova 36-godišnja Amerikanka je ovom 19. medaljom samo poboljšala rekord… »
Više medalja i od Bolta i od Oti: Sada je došao kraj
N1 Info 16.07.2022
Legendarna Alison Filiks završila je karijeru bronzanom medaljom u mešovitoj štafeti 4x400 na Svetskom šampionatu u Oregonu. „Osetila sam ljubav i osetila sam radosr dok sam trčala. Osećam se ponosno i ispunjeno“, rekla je 36-godišnja Filiks. Prva je… »
Više medalja i od Bolta i od Oti: Sada je došao kraj
Sport klub 16.07.2022
Legendarna Alison Filiks završila je karijeru bronzanom medaljom u mešovitoj štafeti 4x400 na Svetskom šampionatu u Oregonu. „Osetila sam ljubav i osetila sam radosr dok sam trčala. Osećam se ponosno i ispunjeno“, rekla je 36-godišnja Filiks. Prva je… »
Vesti dana »

Auto-put kod Inđije "paralizovan": Kamion se sudario sa kolima, srušio portal i izleteo preko suprotnog smera, sve stoji
Euronews pre 13 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, ima poginulih
Sputnik pre 38 minutajoš 26 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 8 povezanih

Makron u problemu, tektonski potres u francuskoj! Politička kriza se nastavlja, Lekornu više nije premijer, a opozicija sada traži ostavku predsednika!
Kurir pre 13 minutajoš 37 povezanih

U Skupštini Srbije održan Kolegijum pred sutrašnju sednicu, veći deo opozicije nije učestvovao
Euronews pre 28 minutajoš 23 povezane