Povezane vesti
Vesić ne zna da li će biti ministar: Vučić će odabrati koga smatra najboljim
Nova 16.07.2022
Član predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da ne zna da li će biti ministar u budućoj Vladi i da će to odlučiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mandatar. „Kada se završe konsultacije, Vučić će utvrditi da li postoji… »
Vesić: Ne znam da li ću biti ministar, o tome će odlučiti Vučić i mandatar
N1 Info 16.07.2022
Član predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da ne zna da li će biti ministar u budućoj Vladi i da će to odlučiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mandatar. „Kada se završe konsultacije, Vučić će utvrditi da li postoji… »
Vesić: Ne znam da li ću biti ministar, Vučić će to odlučiti
Danas 16.07.2022
Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da ne zna da li će biti ministar u budućoj Vladi i da će to odlučiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mandatar. „Kada se završe konsultacije, Vučić će utvrditi da li… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 3 satajoš 43 povezane
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 17 minutajoš 27 povezanih