Повезане вести
Раџапакса: Учинио сам све да спречим кризу у Шри Ланки
Еуроневс 16.07.2022
Свргнути председник Шри Ланке, који је ове недеље побегао у иностранство, најпре на Малдиве, а потом у Сингапур, огласио се поруком да је предузео "све могуће кораке" да спречи економску кризу у којој се нашла ова острвска… »
Огласио се Раџапакса: Учинио сам све да спречим кризу у Шри Ланки
Телеграф 16.07.2022
Парламент Шри Ланке састао се данас и започео процес избора новог председника, а стигла је и једна испорука енергената како би се донекле олакшала ситуација у овој кризом погођеној земљи. Свргнути председник Шри Ланке, који је… »
Шта се дешава у Шри Ланки после пада династије: Људи траже спас од кризе, ускоро избор новог председника
Телеграф 16.07.2022
До незапамћених протеста ове године, браћа су увек стајала заједно. Али пукотине су почеле да се појављују када је Готабаја замолио Махинду да послуша апеле демонстраната да поднесе оставку. Председник Шри Ланке Готабаја… »
Раџапакса поручио да је учинио максимум да спречи економску катастрофу у Шри Ланки
Нови магазин 16.07.2022
Бивши председник Шри Ланке Готабаја Раџапакса поручио је да је учинио "максимум" да спречи економску катастрофу која је погодила земљу, али да су његови напори били узалудни због пандемије. У парламенту Шри Ланке је данас… »
Бивши председник Шри Ланке: Учинио сам максимум да спречим економску катастрофу
Н1 Инфо 16.07.2022
Бивши председник Шри Ланке Готабаја Раџапакса поручио је да је учинио "максимум" да спречи економску катастрофу која је погодила земљу, али да су његови напори били узалудни због пандемије. У парламенту Шри Ланке је прочитано… »
Прочитано писмо одбеглог бившег председника Шри Ланке: "Радио сам све да спречим економску кризу"
Блиц 16.07.2022
Бивши председник Шри Ланке Готабаја Раџапакса, који је ове недеље побегао у иностранство да би избегао народну побуну против своје владавине, саопштио је да је предузео "све могуће кораке" да спречи економску кризу која је… »
Бивши председник Шри Ланке: Радио сам све да спречим економску кризу
Еуроневс 16.07.2022
Бивши председник Шри Ланке Готабаја Раџапакса, који је ове недеље побегао у иностранство да би избегао народну побуну против своје владавине, саопштио је да је предузео "све могуће кораке" да спречи економску кризу која је… »
Парламент Шри Ланке бира новог председника
Н1 Инфо 16.07.2022
Парламент Шри Ланке у суботу ће почети процес избора новог председника, пошто је бивши шеф државе Готабаја Раџапакса побегао у Сингапур. Парламент је прихватио оставку Раџапаксе, након његовог бега у Сингапур, како би избегао… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана