Povezane vesti
Rada Manojlović došla na nastup u zavojima: „Ne spavam noćima, pod stresom sam“
Nova 16.07.2022
Pevačica je pala na nastupu i povredila obe noge, tačnije kolena, zbog čega je morala da reaguje Hitna pomoć. Sada kaže da nikako ne trpi bol i da joj je prag bola ravan nuli. Rada je nastavila sa nastupima, pa je na jedan došla u kratkoj haljini… »
Šteta ovakvih nogu! Plašim se da savijem kolena! Rada Manojlović u zavojima nakon stravičnog pada - "Ne spavam noćima"
Mondo 16.07.2022
Rada Manojlović pala je s bine na beton na nastupu u Vrnjačkoj Banji i raskrvarila oba kolena, ali srećom nije ništa polomila. Rada Manojlović pala je s bine na beton na nastupu u Vrnjačkoj Banji i raskrvarila oba kolena, ali srećom nije ništa… »
Ne spavam 3 noći, pod stresom sam! Rada Manojlović povredila nogu i ne može da dođe sebi, plaši se da savije koleno
Kurir 16.07.2022
Pevačica Rada Manojlović pala je na nastupu i povredila obe noge, tačnije kolena, zbog čega je morala da reaguje Hitna pomoć. Sada kaže da nikako ne trpi bol i da joj je prag bola ravan nuli. Nekoliko dana nakon povrede, Rada je nastavila sa… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 21 minutajoš 19 povezanih

Prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete do 10. juna
RTV Novi Pazar pre 36 minutajoš 14 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane