Povezane vesti

Rada Manojlović došla na nastup u zavojima: „Ne spavam noćima, pod stresom sam“

Rada Manojlović došla na nastup u zavojima: „Ne spavam noćima, pod stresom sam“

Nova 16.07.2022
Pevačica je pala na nastupu i povredila obe noge, tačnije kolena, zbog čega je morala da reaguje Hitna pomoć. Sada kaže da nikako ne trpi bol i da joj je prag bola ravan nuli. Rada je nastavila sa nastupima, pa je na jedan došla u kratkoj haljini… »
Šteta ovakvih nogu! Plašim se da savijem kolena! Rada Manojlović u zavojima nakon stravičnog pada - "Ne spavam noćima"

Šteta ovakvih nogu! Plašim se da savijem kolena! Rada Manojlović u zavojima nakon stravičnog pada - "Ne spavam noćima"

Mondo 16.07.2022
Rada Manojlović pala je s bine na beton na nastupu u Vrnjačkoj Banji i raskrvarila oba kolena, ali srećom nije ništa polomila. Rada Manojlović pala je s bine na beton na nastupu u Vrnjačkoj Banji i raskrvarila oba kolena, ali srećom nije ništa… »
Ne spavam 3 noći, pod stresom sam! Rada Manojlović povredila nogu i ne može da dođe sebi, plaši se da savije koleno

Ne spavam 3 noći, pod stresom sam! Rada Manojlović povredila nogu i ne može da dođe sebi, plaši se da savije koleno

Kurir 16.07.2022
Pevačica Rada Manojlović pala je na nastupu i povredila obe noge, tačnije kolena, zbog čega je morala da reaguje Hitna pomoć. Sada kaže da nikako ne trpi bol i da joj je prag bola ravan nuli. Nekoliko dana nakon povrede, Rada je nastavila sa… »

Vesti dana »