Povezane vesti

Traži se devojka sa Egzita

Traži se devojka sa Egzita

N1 Info 16.07.2022
Jedan mladić iz Srbije postao je hit na društvenim mrežama, pošto preko Fejsbuk grupe "Karte za Egzit 2022" pokušava pronađe devojku koju je video i koja ga je očarala na festivalu održanom u Novom Sadu prošlog vikenda. „Zamolio bih da mi se… »
Traži devojku sa Exita sa kojom je razmenjivao poglede: Ljudi oduševljeni oglasom sa Fejsbuka - "Javi se ako vidiš ovo!"

Traži devojku sa Exita sa kojom je razmenjivao poglede: Ljudi oduševljeni oglasom sa Fejsbuka - "Javi se ako vidiš ovo!"

Mondo 16.07.2022
Oglas jednog mladića postao je viralan na društvenim mrežama - traži devojku sa "Exita"! Oglas jednog mladića postao je viralan na društvenim mrežama - traži devojku sa "Exita"! "Zamolio bih da mi se javi devojka sa Latino stejdža ukoliko je ovde… »
Srbin traži devojku s Exita: „Očaran sam lepotom. Ima oči kakve u životu nisam video”

Srbin traži devojku s Exita: „Očaran sam lepotom. Ima oči kakve u životu nisam video”

City magazine 16.07.2022
Jedan Srbin postao je pravi hit na društvenim mrežama. Napravio je lažni profil pod imenom Lazar Hrebeljanović jer očito nije želeo da otkrije svoj pravi identitet, te je s njega u grupi za Exit 2022. objavio da traži devojku koju je video na… »
Takve oči nikad nisam video, drugarica je imala šiške: Zaljubio se u devojku s Exita, a ne zna kako izgleda! Hit oglas ruši…

Takve oči nikad nisam video, drugarica je imala šiške: Zaljubio se u devojku s Exita, a ne zna kako izgleda! Hit oglas ruši…

Kurir 16.07.2022
Jedan mladić postao je pravi hit na društvenim mrežama kada je s profila Lazar Hrebeljanović u jednoj Fejsbuk grupi objavio da traži devojku koju je video na Exit festivalu u Novom Sadu prošlog vikenda. "Zamolio bih da mi se javi devojka s Latino… »

Vesti dana »