Повезане вести
Тражи се девојка са Егзита
Н1 Инфо 16.07.2022
Један младић из Србије постао је хит на друштвеним мрежама, пошто преко Фејсбук групе "Карте за Егзит 2022" покушава пронађе девојку коју је видео и која га је очарала на фестивалу одржаном у Новом Саду прошлог викенда. „Замолио… »
Тражи девојку са Ексита са којом је размењивао погледе: Људи одушевљени огласом са Фејсбука - "Јави се ако видиш ово!"
Мондо 16.07.2022
Оглас једног младића постао је виралан на друштвеним мрежама - тражи девојку са "Ексита"! Оглас једног младића постао је виралан на друштвеним мрежама - тражи девојку са "Ексита"! "Замолио бих да ми се јави девојка са Латино… »
Србин тражи девојку с Ексита: „Очаран сам лепотом. Има очи какве у животу нисам видео”
Цити магазине 16.07.2022
Један Србин постао је прави хит на друштвеним мрежама. Направио је лажни профил под именом Лазар Хребељановић јер очито није желео да открије свој прави идентитет, те је с њега у групи за Ексит 2022. објавио да тражи девојку… »
Такве очи никад нисам видео, другарица је имала шишке: Заљубио се у девојку с Ексита, а не зна како изгледа! Хит оглас руши…
Курир 16.07.2022
Један младић постао је прави хит на друштвеним мрежама када је с профила Лазар Хребељановић у једној Фејсбук групи објавио да тражи девојку коју је видео на Ексит фестивалу у Новом Саду прошлог викенда. "Замолио бих да ми се јави… »
Вести дана »
Моћни Дончић и борбени Леброн поклекли пред Сан Антонијом у борби за полуфинале НБА Купа
Еуроневс пре 56 минутајош 18 повезаних
Србија прекривена густом маглом, север у мраку целог дана - на југу покоји зрак сунца. Ниска облачност ће се задржати до овог датума.
Дневник пре 1 сатјош 12 повезаних
Звездина постава за Штурм: Милојевић нема много дилема и то сада није добра вест
Нова пре 1 сатјош 15 повезаних
Вучић о евентуалној кандидатури за премијера на предстојећим изборима
НИН пре 21 минутајош 10 повезаних