Povezane vesti
Mateus otvoreno: ‘Srbija može biti iznenađenje Mundijala!’
Hot sport 16.07.2022
Veruje u našu reprezentaciju! Nekada proslavljeni fudbaler Lotar Mateus je u razgovoru za jedan mađarski list izjavio da bi selekcija Srbije mogla da bude najveće iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru ove godine. ‘Radio sam u Srbiji, bio sam… »
Mateus nahvalio Srbiju i Piksija: Deo srca mi ostao tamo, biće opasni u Kataru
Nova 16.07.2022
Legenda nemačkog fudbala i nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus imao je štošta lepo da kaže o srpskom nacionalnom timu. Mateus je za mađarski „Nemzeti sport“ analizirao grupe u Kataru i premda je Brazil u grupi G stavio kao favorita, veruje… »
Srbija mi je u srcu, s piksijem će proći grupu! Mateus nam prognozira sjajan Mundijal, a Hrvatima rekao da se ne nadaju!
Mondo 16.07.2022
Lotar Mateus je govorio o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. Lotar Mateus je govorio o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. Još nešto malo više od četiri meseca ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru i navijači širom sveta… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Uvredljiv transparent za Mirotića: Čovek se drži za reč, a … (FOTO)
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 48 minutajoš 2 povezane