Povezane vesti
Kurir paparaco uhvatio mensura Ajdarpašića u centru BG: Bivši zadrugar šetao sam, evo u kakvom izdanju samo ga zatekli! (video)…
Kurir 16.07.2022
Mensur Ajdarpašić osvojio je visoko četvrto mesto u finalu rijaliti programa "Zadruga 5". Kurirov paparaco je sada snimio Ajdarpašića u centru Beograda kako šeta. I dok su svi mislili da će Ajdarpašić posle rijalitija biti u krugu devojaka, Mensur je sve… »
Uhvatili smo dalilu Dragojević! Doterana tip-top ide prečicama: Krije lice od svih, u ruci nosi ovo, a evo na kom mestu je…
Kurir 16.07.2022
Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević konačno je na slobodi posle svega što joj se dogodilo u "Zadruzi 5". Dalilu smo sada uhvatili usred bela dana u provokativnom izdanju kako šeta ulicama Novog Beograda. Dragojevićka, koja je osvojila drugo mesto u… »
Vesti dana »

Cene sirove nafte danas oko 64 dolara po barelu nakon najave susreta Trampa i Putina
RTV pre 19 minutajoš 82 povezane

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 39 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 83 povezane

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih