Povezane vesti
Igrala sam u striptiz klubu kako bih zaradila za album! Martina s 18 godina plesala toples, a samo jedno je brinulo!
Mondo 17.07.2022
Martina Vrbos se prisetila svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album i šokirala sve nepoznatim detaljima. Martina Vrbos se prisetila svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album i šokirala sve nepoznatim… »
Hrvatska pevačica u Njujorku radila kao striptizeta: „Dobro sam zarađivala“
Nova 17.07.2022
Martina Vrbos se prisetila svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album. Ona je otkrila da je imala svoju tačku u striptiz klubu. „Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću…… »
Vesti dana »
Tužilaštvo podnelo optužni predlog za napad na studente FDU, deo napadača i dalje neidentifikovan (VIDEO)
Insajder pre 47 minutajoš 22 povezane
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 42 minutajoš 48 povezanih
Oglasio se advokat Gorana Vesića: Nije napuštao Srbiju i vratio je diplomatski pasoš
Kurir pre 5 satijoš 19 povezanih