Povezane vesti
Lalatovićeva kontra: ''Borac je nikad jači, nikad moćniji i mnogima smeta''
Sportske.net 17.07.2022
Nenad Lalatović je euforično dočekan u Banjaluci po završetku prošle sezone u kojoj je uspeo da kragujevački Radnički spase ispadanja iz Superlige. Iz Kragujevca je u Banjaluku poveo i defanzivce Gajića i Andrića, kao i vezistu Pišćevića, stigla su još… »
Lalatović grmeo na konferenciji: ‘Ostaje velika bol – Nemate pojma ni o čemu!’ (video)
Hot sport 17.07.2022
Glavna tema ovih dana! Borac iz Banja Luke predvođen Nenadom Lalatovićem ispao je iz kvalifikacija za Ligu konferencija. Od njih je bila bolja ekipa B36 sa Farskih ostrva. ‘Moram da kažem da sam razočaran, da mi je u trenerskoj karijeri koja je duga već… »
Lalatović psovao i nervirao se posle blama: Podigao sam tri prsta jer sam Srbin
Nova 17.07.2022
Dugo se čekalo na obraćanje Nenada Lalatovića nakon što je njegov Borac iz Banjaluke šokantno završio takmičenje porazom od amaterskog kluba B36 sa Farskih ostrva. Došao je da napravi čudo u Republici Srpskoj, a doživeo je blamažu već u prvom kolu Lige… »
Vesti dana »

Kamčatka ne prestaje da se trese: Zabeleženo više od 130 naknadnih potresa za 12 sati
Telegraf pre 1 satjoš 233 povezane

„Osećam euforiju i nadam se da će to biti ozbiljan talas koji će se produžiti“: Blagojević ima molbu za navijače Partizana pred revanš sa Oleksandrijom
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih