Povezane vesti
Zabrinutost zbog "bele supstance": Nakon pada aviona u Grčkoj pronađena nepoznata materija, u istragu uključene specijalne…
Blic 17.07.2022
Velika uznemirenost vlada u Grčkoj nakon pada ukrajinskog aviona Antonov u Kavali u kojoj je poginulo osmoro ljudi, zbog njegovog, za sada još uvek nepoznatog i rizičnog tereta koji je nosio sa sobom na letu iz Srbije za Aman. Istrage oko pomenutog… »
Specijalci hitno poslati na mesto pada aviona u Grčkoj: Pronađena nepoznata bela materija - vojska izdala novu naredbu
Mondo 17.07.2022
Na mesto pada aviona u Grčkoj poslat je tim specijalaca za nuklearno oružje. Na mesto pada aviona u Grčkoj poslat je tim specijalaca za nuklearno oružje. Uskoro će na mesto pada aviona Antonov stići specijalna vojna četa koja će učestvovati u istrazi… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 19 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 29 minutajoš 48 povezanih

Božićeva: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS
Sputnik pre 28 minutajoš 29 povezanih

Milojević: Biće promena u timu, Porto je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrope
RTS pre 44 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane