Povezane vesti
Velika zaplena na Horgošu: Albanac pokušao da prošvercuje satove vredne 78.000 evra
Telegraf 17.07.2022
Na sedištu pored kog je sedeo pronađena je PVC kesa sa četiri ručna sata izuzetno visoke vrednosti koji su mu privremeno oduzeti. Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjena su četiri luksuzna sata marke "roleks" vredna neverovatnih 78.000 evra. Naime… »
Kraljevski ulov na Horgošu Granična policija na sedištu pored Albanca pronašla lux robu od 75.000€ a nosio je u najlon kesi…
Kurir 17.07.2022
BEOGRAD - Na graničnom prelazu Horgoš zaplenjena su četiri luksuzna sata marke "roleks" vredna neverovatnih 78.000 evra. Naime, pripadnici granične policije detaljno su prekontrolisali autobus severnomakedonskih tablica u kom se nalazio državljanin… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore štofovi za nameštaj: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru, vatra se širi ka toplani
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 39 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 23 povezane
Novak Đoković poveo protiv Holanđanina u trećem kolu Australijan opena
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 5 minutajoš 22 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane