Povezane vesti

Životna priča voditelja Zorana radojkovića pileta: Majka me rodila sa 46, otac je imao 50 godina, znam kako je imati pa nemati!…

Životna priča voditelja Zorana radojkovića pileta: Majka me rodila sa 46, otac je imao 50 godina, znam kako je imati pa nemati!…

Kurir 17.07.2022
Šta god o njemu znali ili ne znali (a bio je jedno od najpopularnijih TV lica devedesetih), najbolje ga opisuju same njegove reči: "Radio sam u životu šta sam hteo, znao, mogao. Zarađivao, imao pa nemao. Bio popularan, s lovom, pa bedan i zaboravljen bez… »
Ja sam naj*b'o! Zbog toga živim sa kompleksom: Pileta su svi obožavali, dugo živi van Srbije, a imao je detinjstvo kakvo niko…

Ja sam naj*b'o! Zbog toga živim sa kompleksom: Pileta su svi obožavali, dugo živi van Srbije, a imao je detinjstvo kakvo niko…

Kurir 17.07.2022
Zoran Radojković Pile zasmejavao je celu Srbiju u svojim emisijama sve dok nije rešio da otputuje u Beč i tamo započne novi život. On je u ispovesti za Kurir otkrio kakvo je bilo njegovo detinjstvo. Prvo što pamtim u životu jeste svetlost iznad glave dok… »
Životna ispovest Zorana Radojkovića Pileta: Znam kako je imati, pa nemati

Životna ispovest Zorana Radojkovića Pileta: Znam kako je imati, pa nemati

Nova 17.07.2022
Voditelj otkrio detalje privatnog života. Voditelj Zoran Radojković Pile svojevremeno je bio veoma popularan, a danas nije mnogo prisutan u javnosti. Ipak, za sebe ističe da je u životu znao kako da se bori, te da je bilo perioda kada je teško živeo… »

Vesti dana »

Danas oblačno i hladno, na planinama slab sneg

Danas oblačno i hladno, na planinama slab sneg

Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Počeo zimski raspust, drugo polugodište kreće 19. januara

Počeo zimski raspust, drugo polugodište kreće 19. januara

Šabačke novosti pre 59 minutajoš 15 povezanih
Dežurne pošte za praznike

Dežurne pošte za praznike

Glas Zaječara pre 1 satjoš 11 povezanih