Повезане вести

Председник Вучић жестоко одговорио Хрватима: Нећу на море у Хрватску, хоћу у Јасеновац! Три пута су ми рекли да није време

Председник Вучић жестоко одговорио Хрватима: Нећу на море у Хрватску, хоћу у Јасеновац! Три пута су ми рекли да није време

Курир 18.07.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је из Хрватске три пута добио одговор да "није време" за посету Јасеновцу када је званичним каналима упутио захтев, у септембру 2021, марту ове године и недавно. Председник Вучић је… »
Пленковић: Хистерична реакција Београда

Пленковић: Хистерична реакција Београда

Слободна Европа 18.07.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић потврдио је да је хрватска Влада знала за жељу предсједника Србије Александра Вучића да крајем вељаче или почетком ожујка посјети Спомен-подручје Јасеновац, али да "није био тренутак". Он је… »
Вучић: Гледамо да повећање цена струје и гаса не буде више од 10 посто; Три пута сам покушао да одем у Јасеновац

Вучић: Гледамо да повећање цена струје и гаса не буде више од 10 посто; Три пута сам покушао да одем у Јасеновац

РТС 18.07.2022
Председник Александар Вучић рекао је да се српске власти труде да повећање цена струје и гаса за становништво не буде више од 10 одсто. Напоменуо је да је суштински задовољан разговорима које је водио са странкама које су… »
Пленковић потврдио: Вучић је више пута тражио да му омогућимо посету Јасеновцу

Пленковић потврдио: Вучић је више пута тражио да му омогућимо посету Јасеновцу

Нова 18.07.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић потврдио је да је председник Србије Александар Вучић више пута тражио да му се омогући посета Јасеновцу. Он је у вечерашњем обраћању новинарима, након седнице Председништва ХДЗ-а, рекао да… »
Вучић: Нећу на море, хоћу у Јасеновац, у Хрватској направили кампању и циркус

Вучић: Нећу на море, хоћу у Јасеновац, у Хрватској направили кампању и циркус

Н1 Инфо 18.07.2022
Председник Србије Александар Вучић је изнео, како каже, пуну истину о дешавањима која се тичу забране његове посете Јасеновцу, наводећи да је направљен циркус. "Замислите наш грех се своди на то да сам желео да уђем у земљу… »
Вучић: Три пута смо слали захтев Хрватској за посету Јасеновцу у последњих годину дана и сваки пут је одбијен

Вучић: Три пута смо слали захтев Хрватској за посету Јасеновцу у последњих годину дана и сваки пут је одбијен

Еуроневс 18.07.2022
Председник Србије Александар Вучић данас је на конференцији за медије изнео детаље поводом одлуке Загреба да му не дозволи приватну посету Јасеновцу. Како је навео, три пута је послат захтев да посети Јасеновац и сваки пут је… »
Вучић: Није ми стало до мора, већ до Јасеновца

Вучић: Није ми стало до мора, већ до Јасеновца

Нова 18.07.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након што је завршио консултације са странкама у Председништву. Осврнуо се и на дипломатски скандал, када му је Хрватска забранила посету меморијалном центру "Јасеновац"… »
"Нећу на море у Хрватску, хоћу у Јасеновац": Вучић: Хрвати су повезали "Олују" са Јасеновцем, то говори о њима

"Нећу на море у Хрватску, хоћу у Јасеновац": Вучић: Хрвати су повезали "Олују" са Јасеновцем, то говори о њима

Блиц 18.07.2022
Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас јавности поводом забране његове посете Јасеновцу и Хрватској. - Приметили сте да први пут информација о томе да ми је забрањен одлазак у Јасеновац не појављује се у српским… »

Вести дана »