Povezane vesti
Privedena poznata ruska novinarka Izašla sam da prošetam pse, prišli su mi ljudi u uniformama foto, video
Kurir 18.07.2022
Ruska policija privela je novinarku Marinu Ovsjanikovu, koja je u martu prekinula direktan televizijski prenos kako bi osudila vojnu akciju u Ukrajini, rekao je njen advokat ranije u nedelju. Zvanična izjava nije data, ali je njoj bliska osoba u nedelju… »
Privedena hrabra Marina: Rusku novinarku, koja je protestovala na TV i Putina nazvala ubicom, policajci strpali u kombi (foto)
Blic 18.07.2022
Ruska policija pritvorila je i kasnije pustila novinarku Marinu Ovsjanikovu koja je u martu prekinula televizijski prenos uživo da osudi napad na Ukrajinu, pokazuju postovi na njenim društvenim mrežama. Do pritvaranja u nedelju došlo je nakon što je… »
Privedena ruska novinarka koja je na TV protestovala zbog Ukrajine FOTO
Nova 18.07.2022
Ruska policija je privela novinarku Marinu Ovsjanikovu koja je u martu prekinula direktan televizijski prenos kako bi osudila vojnu akciju u Ukrajini, rekao je njen advokat ranije u nedelju. Zvanična izjava nije data, ali njena pratnja u nedelju je… »
Ruska novinarka koja je protestovala zbog rata uhapšena pa puštena
Slobodna Evropa 18.07.2022
Ruskinja Marina Ovsjanikova (Marina Ovsyannikova), koja je u martu u programu državne televizije uživo protestovala zbog invazije na Ukrajinu, nakratko je u nedjelju uhapšena u Moskvi, pokazuju objave na njenim kanalima na društvenim medijima. "Marina… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana