Povezane vesti

Privedena poznata ruska novinarka Izašla sam da prošetam pse, prišli su mi ljudi u uniformama foto, video

Privedena poznata ruska novinarka Izašla sam da prošetam pse, prišli su mi ljudi u uniformama foto, video

Kurir 18.07.2022
Ruska policija privela je novinarku Marinu Ovsjanikovu, koja je u martu prekinula direktan televizijski prenos kako bi osudila vojnu akciju u Ukrajini, rekao je njen advokat ranije u nedelju. Zvanična izjava nije data, ali je njoj bliska osoba u nedelju… »
Privedena hrabra Marina: Rusku novinarku, koja je protestovala na TV i Putina nazvala ubicom, policajci strpali u kombi (foto)

Privedena hrabra Marina: Rusku novinarku, koja je protestovala na TV i Putina nazvala ubicom, policajci strpali u kombi (foto)

Blic 18.07.2022
Ruska policija pritvorila je i kasnije pustila novinarku Marinu Ovsjanikovu koja je u martu prekinula televizijski prenos uživo da osudi napad na Ukrajinu, pokazuju postovi na njenim društvenim mrežama. Do pritvaranja u nedelju došlo je nakon što je… »
Privedena ruska novinarka koja je na TV protestovala zbog Ukrajine FOTO

Privedena ruska novinarka koja je na TV protestovala zbog Ukrajine FOTO

Nova 18.07.2022
Ruska policija je privela novinarku Marinu Ovsjanikovu koja je u martu prekinula direktan televizijski prenos kako bi osudila vojnu akciju u Ukrajini, rekao je njen advokat ranije u nedelju. Zvanična izjava nije data, ali njena pratnja u nedelju je… »
Ruska novinarka koja je protestovala zbog rata uhapšena pa puštena

Ruska novinarka koja je protestovala zbog rata uhapšena pa puštena

Slobodna Evropa 18.07.2022
Ruskinja Marina Ovsjanikova (Marina Ovsyannikova), koja je u martu u programu državne televizije uživo protestovala zbog invazije na Ukrajinu, nakratko je u nedjelju uhapšena u Moskvi, pokazuju objave na njenim kanalima na društvenim medijima. "Marina… »

Vesti dana »