Повезане вести

Приведена позната руска новинарка Изашла сам да прошетам псе, пришли су ми људи у униформама фото, видео

Приведена позната руска новинарка Изашла сам да прошетам псе, пришли су ми људи у униформама фото, видео

Курир 18.07.2022
Руска полиција привела је новинарку Марину Овсјаникову, која је у марту прекинула директан телевизијски пренос како би осудила војну акцију у Украјини, рекао је њен адвокат раније у недељу. Званична изјава није дата, али је… »
Приведена храбра Марина: Руску новинарку, која је протестовала на ТВ и Путина назвала убицом, полицајци стрпали у комби (фото)

Приведена храбра Марина: Руску новинарку, која је протестовала на ТВ и Путина назвала убицом, полицајци стрпали у комби (фото)

Блиц 18.07.2022
Руска полиција притворила је и касније пустила новинарку Марину Овсјаникову која је у марту прекинула телевизијски пренос уживо да осуди напад на Украјину, показују постови на њеним друштвеним мрежама. До притварања у недељу… »
Приведена руска новинарка која је на ТВ протестовала због Украјине ФОТО

Приведена руска новинарка која је на ТВ протестовала због Украјине ФОТО

Нова 18.07.2022
Руска полиција је привела новинарку Марину Овсјаникову која је у марту прекинула директан телевизијски пренос како би осудила војну акцију у Украјини, рекао је њен адвокат раније у недељу. Званична изјава није дата, али њена… »
Руска новинарка која је протестовала због рата ухапшена па пуштена

Руска новинарка која је протестовала због рата ухапшена па пуштена

Слободна Европа 18.07.2022
Рускиња Марина Овсјаникова (Марина Овсианникова), која је у марту у програму државне телевизије уживо протестовала због инвазије на Украјину, накратко је у недјељу ухапшена у Москви, показују објаве на њеним каналима на… »

Вести дана »