Povezane vesti
Cene goriva nisu najveći problem: Lari Fink: "Jedina stvar o kojoj brinem, a o kojoj ne razgovaramo je hrana"
Blic 18.07.2022
“Dramatični skokovi cena nafte nakon ruske invazije na Ukrajinu u drugi plan su stavili još veći problem – rast cena hrane”, upozorio je osnivač najvećeg investicionog fonda na svetu BlackRocka Larry Fink. “Jedina stvar o kojoj brinem, a o kojoj ne… »
Osnivač najvećeg svetskog investicionog fonda: Brinemo o ceni benzina, a imamo mnogo veći problem sa dalekosežnijim…
Kurir 18.07.2022
Rat u Ukrajini ima opasne globalne posledice. Leri Fink, osnivač najvećeg investicionog fonda na svetu BlekRoka (BlackRock), upozorio je na ekonomske posledice rata u Ukrajini, ocenivši da su dramatični skokovi cena nafte i minerala posle ruske invazije… »
Vesti dana »

Zbog prebijanja žene palicom na ulici u Zaječaru uhapšen B. V. (23) iz Novih Banovaca
RTV pre 35 minutajoš 15 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 0 minutajoš 66 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
NIN pre 25 minutajoš 13 povezanih

Za šta se sumnjiči student koga su uhapsili jutros u Novom Sadu?
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane