Povezane vesti
Vučević o GUP-u: Oni nek` protestuju i prete, mi ćemo da radimo
Dnevnik 18.07.2022
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da se donošenje Generalnog urbanističkog plana u ovom gradu pretvara u nacionalnu temu i tokom javnih rasprava u politički cirkus. Ja to ne mogu da sprečim. Umesto da smo zadržali dostojanstvo i… »
Vučević o Generalnom urbanističkom planu: Oni nek protestuju i prete, mi ćemo da radimo
RTV 18.07.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da se donošenje Generalnog urbanističkog plana u ovom gradu pretvara u nacionalnu temu i tokom javnih rasprava u politički cirkus. "Ja to ne mogu da sprečim. Umesto da smo zadržali… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 21 minutajoš 66 povezanih
Poverenik i medijska udruženja apeluju na izbegavanje senzacionalizma pri izveštavanju o nastradaloj devojci
RTV pre 3 satajoš 26 povezanih
Iranska nuklearna postrojenja pogođena u napadima Amerike! Hakeri povezani sa Teheranom upali u mejl šefa FBI! Tramp: Vojna operacija ide odlično! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 130 povezanih
Posledice nevremena u Hrvatskoj: U ciklonu oštećeno 40 osnovnih i srednjih škola, kao i 24 vrtića
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane