Povezane vesti
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je strašan, ponižavajući i neprihvatljiv
Danas 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom „strašan, ponižavajući i neprihvatljiv“. „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
Nova 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
N1 Info 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Vesti dana »

Četiri ključne tačke današnjeg velikog studentskog protesta u Beogradu: „Da ih podsetimo za koga treba da rade, Ivica Dačić je direktni krivac“
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih

Šapić pred smenom? Reakcije na izveštaj revizora o poslovanju grada Beograda
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Radio sto plus pre 2 satajoš 14 povezanih

Izraelske vlasti: Palestinci pucali na autobuskoj stanici u Jerusalimu, ubili šest ljudi
Beta pre 46 minutajoš 39 povezanih

Blokirana raskrsnica kod zgrade Vlade u Beogradu povodom protesta Indeks jači od pendreka
Beta pre 51 minutajoš 23 povezane