Povezane vesti
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je strašan, ponižavajući i neprihvatljiv
Danas 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom „strašan, ponižavajući i neprihvatljiv“. „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
Nova 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
N1 Info 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Vesti dana »
"Povezana je sa kavačkim klanom!" Službenicu Vlade Crne Gore, čiji su eksplicitni snimci izašli u javnost, savetnik predsednika Milatovića žestoko optužio kad je podneo ostavku: Skandal trese crnogorski državni vrh
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj i Zelenski najavili nastavak pregovora; Bela kuća: Tramp ne odustaje od mirovnog procesa
RTV pre 6 minutajoš 1 povezana
Generalni sekretar NATO najavio dve oblasti rada sa SAD oko Grenlanda, odbacio zahteve da se formira evropska vojska
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Ovo je kurs evra za 27. januar 2026: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 20 minutajoš 1 povezana