Povezane vesti
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je strašan, ponižavajući i neprihvatljiv
Danas 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom „strašan, ponižavajući i neprihvatljiv“. „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
Nova 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
N1 Info 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Vesti dana »
"Došlo je do nepravilnosti!" Hitno se oglasio MUP o curenju amonijaka u Guči: Sprečena katastrofa, evakuisano sedmoro ljudi
Blic pre 27 minutajoš 26 povezanih
Sunčano i veoma toplo, najviše do 39: Najtopliji Sombor - 32, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda - 31 stepen
RTV pre 28 minutajoš 22 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 8 minutajoš 44 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih