Povezane vesti
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je strašan, ponižavajući i neprihvatljiv
Danas 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom „strašan, ponižavajući i neprihvatljiv“. „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
Nova 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
N1 Info 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Vesti dana »
Ovo je prva beba koja je rođena u novoj 2026. godini! Fotografija koja će vam ulepšati novogodišnju noć
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Vatromet obasjao nebo iznad Beograda! Spektakularni prizori na Kuli Beograd: Ovako su građani i gosti prestonice dočekali Novu godinu! (foto)
Kurir pre 50 minutajoš 5 povezanih
Niški studenti obeležavaju 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 1 satjoš 3 povezane