Povezane vesti
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je strašan, ponižavajući i neprihvatljiv
Danas 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom „strašan, ponižavajući i neprihvatljiv“. „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
Nova 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Profesorka iz Skoplja: Protokol sa Bugarskom je ponižavajući i neprihvatljiv
N1 Info 18.07.2022
Univerzitetksa profesorka i aktivista za ljudska prava iz Skoplja Mirjana Najčevska ocenila je da je Protokol koji je Severna Makedonija potpisala sa Bugarskom "strašan, ponižavajući i neprihvatljiv". „Pročitala sam Protokol. To je strašno i… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 6 satijoš 4 povezane
Peskov: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTS pre 25 minutajoš 5 povezanih