Povezane vesti
Mihajlović: Ne podržavam Vulinove izjave o Hrvatskoj
Nova 18.07.2022
Pripadam onim političarkama koji se zalažu da se problemi rešavaju razgovorom i kompromisom, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović i dodala da Srbija i Hrvatska, bez obzira na probleme koji su postojali u prošlosti… »
Mihajlović: Ne podržavam Vulinove izjave o Hrvatskoj
N1 Info 18.07.2022
Pripadam onim političarkama koji se zalažu da se problemi rešavaju razgovorom i kompromisom, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović i dodala da Srbija i Hrvatska, bez obzira na probleme koji su postojali u prošlosti… »
Mihajlović: Srbija i Hrvatska moraju da sarađuju zbog budućnosti građana
Dnevnik 18.07.2022
PIROT: Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija i Hrvatska, bez obzira na probleme koji su postojali u prošlosti, treba da traže zajednička rešenja i da gledaju u budućnost, zbog svih ljudi koji žive na ovim prostorima… »
Vesti dana »

Bela kuća objavila šta je to Tramp potpisao na mirovnom samitu u Egiptu
Telegraf pre 17 minutajoš 6 povezanih

Poznato kada bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi započinje izdržavanje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane