Повезане вести
Пабло Ласо: "Не познајем Човића"
Спортске.нет 18.07.2022
Велики пријатељ Жељка Обрадовића и човек који је са Реал Мадридом освојио све што се могло освојити, Пабло Ласо, истакао је да није имао контаката са Црвеном звездом. Подсетимо, председник Црвене звезде Небојша Човић је истицао… »
Ласо: Звезда ме није звала, не знам им председника
Н1 Инфо 18.07.2022
Легендарни шпански стручњак Пабло Ласо рекао је да је био поприлично изненађен када је чуо да се његово име доводи у везу са Црвеном звездом. На Скупштини клуба са Малог Калемегдана први човек ‘црвено-белих’ Небојша Човић рекао… »
Ласо: Звезда ме није звала, не знам им председника
Спорт клуб 18.07.2022
Легендарни шпански стручњак Пабло Ласо рекао је да је био поприлично изненађен када је чуо да се његово име доводи у везу са Црвеном звездом. На Скупштини клуба са Малог Калемегдана први човек ‘црвено-белих’ Небојша Човић рекао… »
Пабло Ласо директно одговорио на човићеве наводе: Ево да ли је било контакта са Црвеном звездом!
Хот спорт 18.07.2022
Ово је права истина. Кошаркаше Црвене звезде у наредној сезони предводиће Владимир Јовановић, а док договор још увек није био постигнут са њим, појављивале су се разне гласине. Председник српског шампиона, Небојша Човић, у… »
Ласо о Звезди: Није било контаката
Спортски журнал 18.07.2022
"Приче око Звезде су доказ да се мој рад цени" Бивши тренер кошаркаша Реала Пабло Ласо изјавио је су приче о контакту између њега и КК Црвена звезда доказ да се његов рад цени, али и да није било никаквих преговора између њега… »
Пабло Ласо проговорио о преговорима са Звездом: Био сам изненађен
Нова 18.07.2022
Шпански тренер је говорио о бројним стварима након одласка из краљевског клуба. Пабло Ласо је недавно напустио Реал Мадрид након што је пропустио крај сезоне због срчаног удара, а љубитеље Црвене звезде ће занимати одговор на… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 10 минутајош 26 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 35 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 56 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане