Повезане вести
Отац преминуле манекенке се огласио на мрежама: "Узео ми ју је Бог у њеној 28. години"
Мондо 18.07.2022
Младен Шарац отац преминуле Бојане се обратио јавности путем свог Фејсбук профила. Младен Шарац отац преминуле Бојане се обратио јавности путем свог Фејсбук профила. Пре страшне вести која је одјекнула, да је преминула позната… »
Огласио се отац трагично преминуле манекенке: Отишла је моја ћерка, узео ми је Бог...
Курир 18.07.2022
Као бомба одјекнула је вест да је преминула манекенка Бојана Шарац, а сада се њен отац огласио. Наиме, Младен је на свом Фејсбук профилу написао: "Отишла је моја ћерка. Узео ми је Бог у њеној 28. години! Моја Бојана биће… »
Ко је трагично преминула манекенка: На почетку каријере имала великих проблема
Нова 18.07.2022
Бојана је студирала психологију и пропутовала доста земаља. Данас је све потресла вест о томе да је манекенка Бојана Шарац трагично преминула. Поред тога што је била модел, бавила се глумом, а била је и стилисткиња. Студирала… »
Огласио се отац трагично преминуле манекенке: „Узео ми је Бог“
Нова 18.07.2022
Бојана Шарац преминула у 28. години. Вест о трагичној смрти манекенке Бојане Шарац данас је све изненадила, а њен отац Младен је на друштвеним мрежама потврдио трагичну вест. Он је потврдио вест о смрти своје ћерке. "Отишла је… »
Манекенка из спота Реље Поповића трагично изгубила живот
Нова 18.07.2022
Ова вест све је шокирала. Вест да је преминула манекенка Бојана Шарац потресла је све. У свету моде њено име добро је познато. Успешно се бавила манекенкеством у земљи и иностранству, док ју је шира јавност приметила у споту… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Машинерија зла“ провоцира Дијану Хрку, са разгласа у „ћациленду“ трешти музика: Студенти који пешаче послали важну поруку
Нова пре 33 минутајош 50 повезаних
Транспарентност Србија: Предлог закона за Генералштаб представља комбинацију два најопаснија облика корупције
НИН пре 2 сатајош 36 повезаних
„И шта ћемо сад? Ово питање не сме остати да виси у ваздуху“: Правни угао на догађаје испред Скупштине
Данас пре 4 сатијош 30 повезаних