Povezane vesti
Na stanici u Puli pod vrelim suncem „Leta kada sam naučila da letim“ VIDEO
Nova 18.07.2022
Hit film “Leto kada sam naučila da letim” reditelja Radivoja Raše Andrića po motivima knjige Jasminke Petrović, u izdanju Kreativnog centra, večeras se premijerno prikazuje na 69. Filmskom festivalu u Puli kao deo Međunarodnog programa. Ovo ostvarenje… »
Klara Hrvanović: Vidim sebe u kinematografiji, ali ne kao glumicu
Nova 18.07.2022
Šta je, osim Jadranskog mora, zajedničko Hvaru i Puli ovog leta? U pitanju je film Radivoja Raše Andrića "Leto kada sam naučila da letim" koji je sniman na hrvatskom ostrvu, a koji sleće u Pulu, gde će večeras imati hrvatsku premijeru. Tim povodom, mlada… »
Vesti dana »
Ovo je sprečilo veću katastrofu u Guči: Prve slike i snimci sa mesta gde je curio amonijak, nekoliko osoba prebačeno u bolnicu (foto/video)
Kurir pre 7 minutajoš 33 povezane
Vučić na Vidovdan u Hramu Svetog Save: Bez ove svetinje ni srpski narod ni država ne bi mogli da opstanu
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 7 minutajoš 24 povezane
"Za sledeći meč će da skrati nokte": Da li je ovo najmanji ofsajd u istoriji Svetskog prvenstva?
Mondo pre 17 minutajoš 50 povezanih
Raspored Mundijala (18.dan): Počinje eliminaciona faza Svetskog prvenstva
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih