Повезане вести
Најбоља руска тенисерка: Да, лезбијка сам, имам девојку
Спорт клуб 18.07.2022
Руска тенисерка Дарија Касаткина изјавила је да је лезбијка у интервјуу за јутјуб канала спортског новинара Витје Кравченка. Касаткина (25) тренутно заузима 12. место ВТА листе, а због тога што представља Русију на претходном… »
Рускиња покренула буру у домовини - ја сам геј и имам девојку! Дарија више није могла да ћути: "Ово је забрањена тема"
Мондо 18.07.2022
Дарија Касаткина је одлучила да у јавности прича о свом опредељењу. То је изазвало доста реакција у Русији... Дарија Касаткина је одлучила да у јавности прича о свом опредељењу. То је изазвало доста реакција у Русији… »
Вести дана »
Бодре мајку из првих редова, Емини срце пуно: Јаман и Јавуз ђускају на концерту, израсли у прелепе момке
Телеграф пре 24 сатајош 28 повезаних
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 57 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 2 сатајош 57 повезаних
(Фото, видео) после сплита, на данима српске културе у Загребу Маскирани мушкарци с капуљачама скандирали и покушали да упадну Српски културни центар полиција спречила насиље!
Дневник пре 24 сатајош 27 повезаних
Полиција за петама снајперистима у Београду, Бањалуци и Зворнику ухапшено више особа истрага се наставља
Дневник пре 24 сатајош 37 повезаних