Повезане вести
Четврта доза „старе” вакцине може да спасе живот
Политика 19.07.2022
Колико год се трудили, не можемо да избегнемо пандемију, јер је од почетка јуна повећан број заражених у Италији, Немачкој, Француској и другим европским земљама, који никако да буде обуздан, упозорава др сц. мед. Владан Чокић… »
Чокић: Вирус корона мутира и пробија имунитет, имамо само вакцине против кинеског соја
Данас 19.07.2022
Научни саветник на Институту за медицинска истраживања Универзита у Београду Владан Чокић изјавио је да вирус корона увелико мутира и пробија имунитет и вакцинисаних и претходно заражених ранијим варијантама ковида 19. „Ми још… »
Др Чокић: Корона мутира, пробија имунитет, али вакцина ублажава симптоме
Нова 19.07.2022
Научни саветник на Институту за медицинска истраживања Универзита у Београду Владан Чокић изјавио је да вирус корона увелико мутира и пробија имунитет и вакцинисаних и претходно заражених ранијим варијантама ковида 19. „Ми још… »
Чокић: Корона мутира и пробија имунитет вакцинисаних и претходно заражених
Н1 Инфо 19.07.2022
Вести дана »
Бачулов каже да је из медија сазнао за притвор: Вучић прогони неистомишљенике
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Бизнис.рс пре 1 сатјош 37 повезаних
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 1 сатјош 65 повезаних
Пожар у небодеру у Загребу под контролом: Грађанима издате препоруке због ширења дима, огласио се Пленковић: "Обновићемо зграду"
Блиц пре 4 сатијош 60 повезаних