Повезане вести

Четврта доза „старе” вакцине може да спасе живот

Четврта доза „старе” вакцине може да спасе живот

Политика 19.07.2022
Колико год се трудили, не можемо да избегнемо пандемију, јер је од почетка јуна повећан број заражених у Италији, Немачкој, Француској и другим европским земљама, који никако да буде обуздан, упозорава др сц. мед. Владан Чокић… »
Чокић: Вирус корона мутира и пробија имунитет, имамо само вакцине против кинеског соја

Чокић: Вирус корона мутира и пробија имунитет, имамо само вакцине против кинеског соја

Данас 19.07.2022
Научни саветник на Институту за медицинска истраживања Универзита у Београду Владан Чокић изјавио је да вирус корона увелико мутира и пробија имунитет и вакцинисаних и претходно заражених ранијим варијантама ковида 19. „Ми још… »
Др Чокић: Корона мутира, пробија имунитет, али вакцина ублажава симптоме

Др Чокић: Корона мутира, пробија имунитет, али вакцина ублажава симптоме

Нова 19.07.2022
Научни саветник на Институту за медицинска истраживања Универзита у Београду Владан Чокић изјавио је да вирус корона увелико мутира и пробија имунитет и вакцинисаних и претходно заражених ранијим варијантама ковида 19. „Ми још… »
Чокић: Корона мутира и пробија имунитет вакцинисаних и претходно заражених

Чокић: Корона мутира и пробија имунитет вакцинисаних и претходно заражених

Н1 Инфо 19.07.2022

Вести дана »