Povezane vesti
Četvrta doza „stare” vakcine može da spase život
Politika 19.07.2022
Koliko god se trudili, ne možemo da izbegnemo pandemiju, jer je od početka juna povećan broj zaraženih u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj i drugim evropskim zemljama, koji nikako da bude obuzdan, upozorava dr sc. med. Vladan Čokić, naučni savetnik… »
Čokić: Virus korona mutira i probija imunitet, imamo samo vakcine protiv kineskog soja
Danas 19.07.2022
Naučni savetnik na Institutu za medicinska istraživanja Univerzita u Beogradu Vladan Čokić izjavio je da virus korona uveliko mutira i probija imunitet i vakcinisanih i prethodno zaraženih ranijim varijantama kovida 19. „Mi još na raspolaganju… »
Dr Čokić: Korona mutira, probija imunitet, ali vakcina ublažava simptome
Nova 19.07.2022
Naučni savetnik na Institutu za medicinska istraživanja Univerzita u Beogradu Vladan Čokić izjavio je da virus korona uveliko mutira i probija imunitet i vakcinisanih i prethodno zaraženih ranijim varijantama kovida 19. „Mi još na raspolaganju… »
Čokić: Korona mutira i probija imunitet vakcinisanih i prethodno zaraženih
N1 Info 19.07.2022
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih