Повезане вести

Потпуни обрт у случају Лалатовић! Поднео оставку, молио да оде, а онда се све променило - "Није херој, него Борац!"

Потпуни обрт у случају Лалатовић! Поднео оставку, молио да оде, а онда се све променило - "Није херој, него Борац!"

Мондо 19.07.2022
Ненад Лалатовић ће наставити да води Борац из Бањалуке упркос томе што је касно синоћ поднео оставку на конференцији за медије. Ненад Лалатовић ће наставити да води Борац из Бањалуке упркос томе што је касно синоћ поднео… »
Лалатовић је у праву, појма ми немамо! Свађа у БиХ због Србина, одбрусио му колега - Који траг су оставили ти стручњаци

Лалатовић је у праву, појма ми немамо! Свађа у БиХ због Србина, одбрусио му колега - Који траг су оставили ти стручњаци

Мондо 19.07.2022
Ненад Лалатовић нашао се на удару колега тренера због својих изјава. Ненад Лалатовић нашао се на удару колега тренера због својих изјава. Ненад Лалатовић донео је шокантну одлуку и поднео оставку на место тренера Борца из… »
Лалатовић дао отказ у бањалучком Борцу: 40 бурних дана и играчи који се "шетају као манекени"

Лалатовић дао отказ у бањалучком Борцу: 40 бурних дана и играчи који се "шетају као манекени"

Радио 021 19.07.2022
Ненад Лалатовић поднео је оставку на место тренера бањалучког Борца, након само три утакмице. Након великог неуспеха у првом колу квалификација за Лигу конференција, Борац је лоше стартовао и у домаћем првенству. Упркос вођству… »
Скандал! Лалатовић ухватио играча да га "буши": Погледајте бурну конференцију за медије - Показао сам им поруке! (видео)

Скандал! Лалатовић ухватио играча да га "буши": Погледајте бурну конференцију за медије - Показао сам им поруке! (видео)

Мондо 19.07.2022
Ненад Лалатовић је напустио Борац из Бања Луке између осталог јер је приметио да га играчи "буше" и одају информације. Ненад Лалатовић је напустио Борац из Бања Луке између осталог јер је приметио да га играчи "буше" и одају… »
"Ако сте дошли у бањалуку само ради новца...": Транспарент са ружном псовком дочекао Лалатовића, да ли је зато отишао?

"Ако сте дошли у бањалуку само ради новца...": Транспарент са ружном псовком дочекао Лалатовића, да ли је зато отишао?

Мондо 19.07.2022
Ненад Лалатовић је понудио оставку на место шефа стручног штаба Борца из Бањалуке, а навијачи су током утакмице држали спорни транспарент. Ненад Лалатовић је понудио оставку на место шефа стручног штаба Борца из Бањалуке, а… »

Вести дана »