Povezane vesti
Ceca: Pričali su da će me Arkan zaključati i obući kao bulu
Nova 19.07.2022
Pevačica Ceca Ražnatović je posle 27 godina ćutanja progovorila o Arkanu i njihovom odnosu. Naime, ranije su kružile glasine da ju je Željko Ražnatović Arkan zatvarao u kuću i branio joj da peva kad se udala za njega. Ceca Ražnatović otkriva da je… »
Svi su mislili da će da me zatvori u kuću i obuče od glave do pete kao bulu! Ceca o Arkanu - Pitao me da li sam poludela
Mondo 19.07.2022
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila nepoznate detalje. Svetlana Ceca Ražnatović otkrila nepoznate detalje Pevačica Ceca Ražnatović, koja se našla na meti kritika nekadašnjeg saradnika Saše Vidića koji ju je nazvao "crnom udovicom", progovorila je o temi… »
Vesti dana »

Vučić poslao poruku nakon protesta protiv blokada: "Najveća vrednost Srbije su njeni ljudi"
Euronews pre 20 minutajoš 52 povezane

Pao prvi dogovor u Kini! Putin dočekan kao car, Si je skovao pakleni plan protiv Trampa: Oči sveta uprte u ovaj grad, saveznik se udaljava od Amerike
Blic pre 20 minutajoš 50 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina negira rusko napredovanje i osvajanje teritorija; Kremlj: Evropa ometa Trampove mirovne napore
RTV pre 56 minutajoš 29 povezanih

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

Oglasio se Bogdan Bogdanović: Kratkom porukom razgalio navijače! Zvezda nastavlja da niže pobede u superligi: Katai u životnoj formi!
Hot sport pre 20 minutajoš 64 povezane