Povezane vesti
Jos sutra moguć onlajn upis u srednje škole
Radio 021 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra preko portala "Moja srednja škola". Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još sutra upis na portalu Moja srednja škola
Glas Zapadne Srbije 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Upis u srednje škole: Sutra poslednji dan za podnošenje liste želja
Nova 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Jos sutra moguć upis u srednje škole putem portala
Euronews 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala "Moja srednja škola". Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 49 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih