Povezane vesti
Jos sutra moguć onlajn upis u srednje škole
Radio 021 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra preko portala "Moja srednja škola". Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Još sutra upis na portalu Moja srednja škola
Glas Zapadne Srbije 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Upis u srednje škole: Sutra poslednji dan za podnošenje liste želja
Nova 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala Moja srednja škola. Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Jos sutra moguć upis u srednje škole putem portala
Euronews 19.07.2022
Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra putem portala "Moja srednja škola". Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto. U drugom upisnom krugu… »
Vesti dana »
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 5 satijoš 32 povezane