Povezane vesti
Tužno da tužnije ne može biti: Dragojević žestoko udario na Dalilu. Zaslužila je da je neko gađa kamenom
Svet & Skandal 19.07.2022
Odnos Dalile i Dejana nikad gori Bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević pojavili su se u emisiji uživo i po prvi put nakon izlaska iz Zadruge 5 našli su se oči u oči. Drugoplasirana Dalila istakla je da nema nelagodu od Dejana i da bez obzira na sve… »
"Mazi ih u krug kao da im radi po mozgu": Šok i neverica u emisiji uživo, gledateljka optužila Dalilu da izvodi magijski…
Blic 19.07.2022
Nakon što je Dalila Dragojević javno prevarila supruga Dejana Dragojevića u rijalitiju "Zadruga" i on zbog toga doživeo nekoliko nervnih slomova, gledaoci pomenutog programa išli su tako daleko da za sve što se dešava okrive paranormalne sile. Naime… »
"Dalila je zaslužila da dobije kamen u glavu": Dejan opleo po bivšoj ženi u emisiji, ona poručuje: "Nije mi neprijatno"
Blic 18.07.2022
Nekadašnji supružnici Dejan i Dalila Dragojević pojavili su se u emisiji uživo i po prvi put nakon izlaska iz "Zadruge 5" našli su se oči u oči. - Ja se bolje osećam, nemam tremu, znam šta mogu da očekujem, spremna sam. Nisam sama, dobila sam medveda od… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 1 satjoš 133 povezane

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Radio sto plus pre 1 satjoš 53 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 27 povezanih

Istorijski trenutak na Aljasci: Tramp Putina dočekao aplauzom (VIDEO)
Vesti online pre 27 minutajoš 38 povezanih

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 26 minutajoš 38 povezanih