Повезане вести
Тужно да тужније не може бити: Драгојевић жестоко ударио на Далилу. Заслужила је да је неко гађа каменом
Свет & Скандал 19.07.2022
Однос Далиле и Дејана никад гори Бивши супружници Дејан и Далила Драгојевић појавили су се у емисији уживо и по први пут након изласка из Задруге 5 нашли су се очи у очи. Другопласирана Далила истакла је да нема нелагоду од… »
"Мази их у круг као да им ради по мозгу": Шок и неверица у емисији уживо, гледатељка оптужила Далилу да изводи магијски…
Блиц 19.07.2022
Након што је Далила Драгојевић јавно преварила супруга Дејана Драгојевића у ријалитију "Задруга" и он због тога доживео неколико нервних сломова, гледаоци поменутог програма ишли су тако далеко да за све што се дешава окриве… »
"Далила је заслужила да добије камен у главу": Дејан оплео по бившој жени у емисији, она поручује: "Није ми непријатно"
Блиц 18.07.2022
Некадашњи супружници Дејан и Далила Драгојевић појавили су се у емисији уживо и по први пут након изласка из "Задруге 5" нашли су се очи у очи. - Ја се боље осећам, немам трему, знам шта могу да очекујем, спремна сам. Нисам… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана