Повезане вести

Тужно да тужније не може бити: Драгојевић жестоко ударио на Далилу. Заслужила је да је неко гађа каменом

Тужно да тужније не може бити: Драгојевић жестоко ударио на Далилу. Заслужила је да је неко гађа каменом

Свет & Скандал 19.07.2022
Однос Далиле и Дејана никад гори Бивши супружници Дејан и Далила Драгојевић појавили су се у емисији уживо и по први пут након изласка из Задруге 5 нашли су се очи у очи. Другопласирана Далила истакла је да нема нелагоду од… »
"Мази их у круг као да им ради по мозгу": Шок и неверица у емисији уживо, гледатељка оптужила Далилу да изводи магијски…

"Мази их у круг као да им ради по мозгу": Шок и неверица у емисији уживо, гледатељка оптужила Далилу да изводи магијски…

Блиц 19.07.2022
Након што је Далила Драгојевић јавно преварила супруга Дејана Драгојевића у ријалитију "Задруга" и он због тога доживео неколико нервних сломова, гледаоци поменутог програма ишли су тако далеко да за све што се дешава окриве… »
"Далила је заслужила да добије камен у главу": Дејан оплео по бившој жени у емисији, она поручује: "Није ми непријатно"

"Далила је заслужила да добије камен у главу": Дејан оплео по бившој жени у емисији, она поручује: "Није ми непријатно"

Блиц 18.07.2022
Некадашњи супружници Дејан и Далила Драгојевић појавили су се у емисији уживо и по први пут након изласка из "Задруге 5" нашли су се очи у очи. - Ја се боље осећам, немам трему, знам шта могу да очекујем, спремна сам. Нисам… »

Вести дана »