Povezane vesti
Car je SAD najsrećniji! Dejan progovorio o Dalilinom raskidu i šiframa u Zadruzi! A evo kako se slaže sa Aleks i gde su otišli!…
Kurir 19.07.2022
Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević bio je gost jedne emisije sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević. On je podelio utiske o suočavanju sa njom, pa otkrio i zašto izbegava ulazak u bilo kakve sukobe. - Ne padam na prozivke. Ja sam neko ko ni u… »
"Na suočavanje sa Dalilom nikad Nisam spreman": Dejan pred emisiju sa bivšom otkrio zašto mu nisu potrebni saveti porodice…
Blic 18.07.2022
Dejan Dragojević pojavio se ispred zgrade "Pinka" tik pred početak emisije u kojoj će se suočiti sa bivšom ženom Dalilom Dragojević, a pred našim kamerama otkrio je da nikad nije spreman za razgovor sa njom i da mu nisu potrebni saveti porodice jer mu je… »
Vesti dana »

Polovina zaposelnih u Srbiji prima platu 85.000 dinara! Evo kolika je bila prosečna neto zarada u julu
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

"Kada se to desi, odmah ću tražiti izbore i dati signal parlamentu": Zelenski najavio povlačenje sa vlasti, otkrio plan
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 45 povezanih