Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Zašto nikada nisam odustala od potrage za mojom decom" - priča hraniteljske porodice iz Ukrajine
Južne vesti 19.07.2022
BBC Ponovno spajanje porodice bilo je izuzezno emotivno Kad je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu, rat koji je izbio, doveo je do razdvajanja jedne porodice na neodređeno - hranitelja i šestoro njihove usvojene dece. Slušajući o prisilnim usvajanjima u… »
Rusija i Ukrajina: „Zašto nikada nisam odustala od potrage za mojom decom“ – priča hraniteljske porodice iz Ukrajine
Danas 19.07.2022
Kad je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu, rat koji je izbio, doveo je do razdvajanja jedne porodice na neodređeno – hranitelja i šestoro njihove usvojene dece. Slušajući o prisilnim usvajanjima u Rusiji, strahovali su se da se nikad više neće ponovo… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o NIS-u, ne možemo da insistiramo na pravu preče kupovine
RTS pre 32 minutajoš 31 povezana
Srpski preduzetnici preuzimaju regionalnog lidera mlečne industrije – Imlek
Radio sto plus pre 7 minutajoš 23 povezane
Zapadni mediji: Novi Trampov plan za Ukrajinu u skladu s predlozima ruskog predsednika
Sputnik pre 57 minutajoš 26 povezanih
Grupa firmi kupuje ruski udeo u NIS?! Najbliži dogovoru sa Rusima enegetski giganti sa Bliskog istoka
Kurir pre 32 minutajoš 23 povezane