Povezane vesti
Ivanišević: Pre ću ja osvojiti Umag nego što će Đokovića pustiti na US Open
N1 Info 19.07.2022
Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević uopšte nije optimista po pitanju odlaska srpskog tenisera u Sjedinjene Države na US Open. On je u izjavi za hrvatske medije pričao o raznim teniskim temama, a morao je da se dotakne i svog pulena. Ivanišević je ove… »
Ivanišević o Đokovićevom putu u SAD: Pre ću ja osvojiti Umag
Danas 19.07.2022
Trener srpskog tenisera ima svoje viđenje šansi šampiona Vimbldona da učestvuje na US openu. Dok se pojedine američke kolege Novaka Đokovića, neki lekari i političari iz Sjedinjenih Američkih Država javno zalažu za izuzimanje osvajača 21 grend slema od… »
Ivanišević nije optimista: "Pre ću ja osvojiti turnir, nego što će Đokovića pustiti na Ju-Es open"
Večernje novosti 19.07.2022
TRENER Novaka Đokovića Goran Ivanišević se obratio medijima uoči početka ATP turnira u Umagu, a jedna od tema bio je i odlazak našeg najboljeg tenisera na Ju-Es open. Foto: EPA-EFE/ PETER KLAUNZER Đoković ne može da uđe na teritoriju SAD zato što nije… »
Ivanišević: Pre ću ja osvojiti Umag nego što će Novak u SAD
Sport klub 19.07.2022
Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević uopšte nije optimista po pitanju odlaska srpskog tenisera u Sjedinjene Države na US Open. On je u izjavi za hrvatske medije pričao o raznim teniskim temama, a morao je da se dotakne i svog pulena. Ivanišević je ove… »
Ivanišević izjavom šokirao sve - Novak ne ide u Ameriku! Đokovićev trener se oglasio: Veće su šanse da ja osvojim Umag!
Mondo 19.07.2022
Goran Ivanišević slikovito je objasnio kakve su šanse da Novak Đoković zaigra a američkoj turneji. Goran Ivanišević slikovito je objasnio kakve su šanse da Novak Đoković zaigra a američkoj turneji. Novak Đoković odmara i nada se da će mu vlasti u Americi… »
Ivanišević: Pre ću ja osvojiti Umag ove godine, nego što će Đoković na US Open
Nova 19.07.2022
Goran Ivanišević se obratio medijima pre početka turnira u Umagu i slikovito pojasnio koliko su šanse da Novaka Đokovića vidimo u Njujorku. Srpski teniser u ovom trenutku ne može da uđe u SAD jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, pa su sve manje šanse… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: Jedna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
Nova pre 58 minutajoš 25 povezanih
Polumaraton i štafetni polumaraton počeli danas u 9 časova, start na Trgu republike u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas sunčano i toplo, od ponedeljka stiže kiša i nestabilnije vreme
Glas Zaječara pre 28 minutajoš 19 povezanih
Tramp za danas najavio "veliku vest" Lider SAD nikad žešće zapretio Iranu, na Bliskom istoku ponovo najveći nosač aviona, prvi brodovi prolaze kroz Ormuz
Blic pre 24 minutajoš 19 povezanih
Šta sledi za NIS - produžena licenca, bliži se rok za konačno rešenje
RTV pre 43 minutajoš 11 povezanih