Повезане вести
Иванишевић: Пре ћу ја освојити Умаг него што ће Ђоковића пустити на УС Опен
Н1 Инфо 19.07.2022
Тренер Новака Ђоковића Горан Иванишевић уопште није оптимиста по питању одласка српског тенисера у Сједињене Државе на УС Опен. Он је у изјави за хрватске медије причао о разним тениским темама, а морао је да се дотакне и свог… »
Иванишевић о Ђоковићевом путу у САД: Пре ћу ја освојити Умаг
Данас 19.07.2022
Тренер српског тенисера има своје виђење шанси шампиона Вимблдона да учествује на УС опену. Док се поједине америчке колеге Новака Ђоковића, неки лекари и политичари из Сједињених Америчких Држава јавно залажу за изузимање… »
Иванишевић није оптимиста: "Пре ћу ја освојити турнир, него што ће Ђоковића пустити на Ју-Ес опен"
Вечерње новости 19.07.2022
ТРЕНЕР Новака Ђоковића Горан Иванишевић се обратио медијима уочи почетка АТП турнира у Умагу, а једна од тема био је и одлазак нашег најбољег тенисера на Ју-Ес опен. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ ПЕТЕР КЛАУНЗЕР Ђоковић не може да уђе на… »
Иванишевић: Пре ћу ја освојити Умаг него што ће Новак у САД
Спорт клуб 19.07.2022
Тренер Новака Ђоковића Горан Иванишевић уопште није оптимиста по питању одласка српског тенисера у Сједињене Државе на УС Опен. Он је у изјави за хрватске медије причао о разним тениским темама, а морао је да се дотакне и свог… »
Иванишевић изјавом шокирао све - Новак не иде у Америку! Ђоковићев тренер се огласио: Веће су шансе да ја освојим Умаг!
Мондо 19.07.2022
Горан Иванишевић сликовито је објаснио какве су шансе да Новак Ђоковић заигра а америчкој турнеји. Горан Иванишевић сликовито је објаснио какве су шансе да Новак Ђоковић заигра а америчкој турнеји. Новак Ђоковић одмара и нада се… »
Иванишевић: Пре ћу ја освојити Умаг ове године, него што ће Ђоковић на УС Опен
Нова 19.07.2022
Горан Иванишевић се обратио медијима пре почетка турнира у Умагу и сликовито појаснио колико су шансе да Новака Ђоковића видимо у Њујорку. Српски тенисер у овом тренутку не може да уђе у САД јер није вакцинисан против… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 2 сатајош 31 повезана
Судије и тужиоци протестовали због политичких притисака: Најављене измене закона виде као удар на самосталност правосуђа
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 сатијош 51 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 3 сатајош 47 повезаних