Povezane vesti
Panović za Euronews Srbija: Mislim da će beogradska vlast da se preslika na republički nivo
Euronews 19.07.2022
U ponedeljak su završene konsultacije predstavnika lista koje ulaze u parlament i predsednika Srbije o sastavu nove vlade. Sa Vučićem su razgovarali članovi 11 lista, a on je nakon svih sastanaka rekao da je da je tokom razgovora uspeo da sazna nešto… »
Vučić nakon konsultacija: Rekao sam SNS da me obaveste koliko tačno imaju poslanika i ime mandatara
Danas 19.07.2022
Razgovori povodom konstituisanja Vlade obavljeni sa 11 subjekata, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije povodom konsultacija sa predstavnicima izbornih lista o formiranju Vlade. Predsednik je, govoreći o konsultacijama… »
Vesti dana »
CIK najavljuje početak brojanja glasova za poslanike kosovskog parlamenta
Serbian News Media pre 52 minutajoš 58 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 37 minutajoš 41 povezana
FOTO, VIDEO Raste broj mrtvih nakon razornog zemljotresa na Filipinima: Spasilačke ekipe tragaju za preživelima, pričinjena ogromna šteta
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
RTS: Nadležni potvrdili da je voda u Čačku ispravna, u Gornjem Milanovcu ukinuta vanredna situacija
N1 Info pre 2 minutajoš 23 povezane