Povezane vesti
Sretko Kalinić u knjizi otkrio koja baba je pucala bolje od polovine "zemunaca": Voleo sam je kao rođenu majku, bila je posebna…
Kurir 19.07.2022
Sretko Kalinić (48), koji robija u požarevačkoj "Zabeli" zbog ubistva premijera Zorana Đinđića i drugih zločina „ zemunskog klana”, u svojoj knjizi „Zemunski klan – ko je ko” otkriva da se dva meseca posle likvidacije predsednika Vlade Srbije skrivao po… »
"Tada sam Dušana video poslednji put živog!" Nova otkrića Kalinića - Zveki nas je zaje*ao, a čuvala nas čumetova žena
Mondo 19.07.2022
Član zemunskog klana Sretko Kalinić je u svojoj knjizi otkrio kako i gde se krio nakon ubistva Zorana Đinđića. Član zemunskog klana Sretko Kalinić je u svojoj knjizi otkrio kako i gde se krio nakon ubistva Zorana Đinđića. Sretko Kalinić (48), koji robija… »
"Ispalio sam nekoliko komada u Skoleta i završio njegovu pohlepnu karijeru": Sretko Kalinić do detalja opisao jezivu trku i…
Blic 18.07.2022
Čekao sam Skoleta deset puta sa zoljom na Košutnjaku i Bežaniji jer je vozio "blindu", ali ga nije bilo. Jedino na tim mestima ne bi stradali nedužni ljudi. Ovako je u svojoj knjizi " Zemunski klan - ko je ko" napisao Sretko Kalinić, osuđeni pripadnik… »
Vesti dana »
Tramp besan zbog neuspelih pregovora: "Blokiraćemo sve brodove koji krenu u ili iz Ormuza"
Telegraf pre 24 satajoš 43 povezane
Ovo je tabela Evrolige nakon pobede Hapoela, Zvezdi samo teoretske šanse za top 6, ovakva je situacija.
Telegraf pre 24 satajoš 44 povezane
IRGC: Ormuz pod našom kontrolom; Tramp: Blokiraćemo sve brodove koji žele da uđu u moreuz
RTS pre 24 satajoš 58 povezanih