Povezane vesti
Stalno sam išao u wc i mokrio u krevet! Niko nije znao s kojom bolešću se Mateja bori - Terapiju ću piti do kraja života
Mondo 19.07.2022
Bivši učesnik Zadruge progovorio je o svom zdravstvenom stanju, te otkrio da do kraj života mora da pije terapiju. Bivši učesnik Zadruge progovorio je o svom zdravstvenom stanju, te otkrio da do kraj života mora da pije terapiju. Mateja Matijević koji je… »
"Imao sam tumor na mozgu": Mateja nikad iskrenije o zdravstvenom stanju: "Od sedme godine pijem terapiju, nosio sam je u…
Blic 19.07.2022
Bivši zadrugar Mateja Matijević progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama suočava. Kako Mateja sam ističe, prepisana mu je terapija koje mora doživotno da se pridržava. - Ja sam u sedmoj godini života dobio prve naznake nečega čudnog… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 55 minutajoš 36 povezanih
Guča i dalje u šoku nakon curenja amonijaka: Meštani za Telegraf otkrili jedan jezivi detalj
Telegraf pre 19 minutajoš 50 povezanih
Iran i SAD razmjenjuju optužbe, napadi se nastavljaju uprkos krhkom primirju
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 38 povezanih
Novi video studenata FDU koji će Vučića posebno zaboleti: Njegova izjava o 200.000 ljudi na protestu mu se sad vratila kao bumerang VIDEO
Nova pre 45 minutajoš 21 povezana
Srbin ih šokirao golom u 96. minutu na Mundijalu, a oni šokantno slavili kao da su pobedili, evo i zašto!
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane