Povezane vesti
Stalno sam išao u wc i mokrio u krevet! Niko nije znao s kojom bolešću se Mateja bori - Terapiju ću piti do kraja života
Mondo 19.07.2022
Bivši učesnik Zadruge progovorio je o svom zdravstvenom stanju, te otkrio da do kraj života mora da pije terapiju. Bivši učesnik Zadruge progovorio je o svom zdravstvenom stanju, te otkrio da do kraj života mora da pije terapiju. Mateja Matijević koji je… »
"Imao sam tumor na mozgu": Mateja nikad iskrenije o zdravstvenom stanju: "Od sedme godine pijem terapiju, nosio sam je u…
Blic 19.07.2022
Bivši zadrugar Mateja Matijević progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama suočava. Kako Mateja sam ističe, prepisana mu je terapija koje mora doživotno da se pridržava. - Ja sam u sedmoj godini života dobio prve naznake nečega čudnog… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 9 povezanih
Mediji: Tramp odobrio mirovni plan u 28 tačaka; Budanov: Rusija planira potpunu okupaciju Donjecka
RTS pre 39 minutajoš 24 povezane
Rusi pristali da prodaju naftnu industriju Srbije NIS Na berzi bio milijardu evra, ali vredi mnogo više evo šta berzanski analitičar kaže za dnevnik
Dnevnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 18 povezanih