Повезане вести
Митровић представљен: Задужио дрес са бројем 80!
Хот спорт 19.07.2022
Талентовани крилни нападач Стефан Митровић који је са Црвеном звездом потписао четворогодишњи уговор, представљен је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“. Велико задовољство због довођења једног од најбољих фудбалера… »
Стефан Митровић нови фудбалер Звезде
Данас 19.07.2022
Ново појачање Црвене звезде је Стефан Митровић, доскорашњи фудбалер Радничког из Ниша. Он је стигао у редове српског шампиона на наговор Дејана Станковића, а клуб је хитро реаговао и довео га, појачавши већ ионако снажну… »
Митровић представљен у Звезди
Н1 Инфо 19.07.2022
Црвена звезда је у уторак представила појачање из нишког Радничког, младог Стефана Митровића. Крилни нападач је рекао да је у Црвену звезду дошао после обећања које је дао тренеру црвено-белих Дејану Станковићу. „Дејан ме питао… »
Митровић представљен: Број 80 због мајке и Роналдиња
Спорт клуб 19.07.2022
Црвена звезда је у уторак представила појачање из нишког Радничког, младог Стефана Митровића. Крилни нападач је рекао да је у Црвену звезду дошао после обећања које је дао тренеру црвено-белих Дејану Станковићу. „Дејан ме питао… »
Стефан Митровић представљен: "Декију сам обећао долазак после утакмице, играћу за Србију!"
Спортске.нет 19.07.2022
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас Стефана Митровића који је стигао из нишког Радничког. У недавном кратком разговору за "Спортске.нет", Митровић је навео да ће кроз неколико дана од тог момента све бити познато. И… »
Сликао се са Катаијем, Борјан му комшија: Обећао сам Станковићу да ћу у Звезду
Нова 19.07.2022
Црвено-бели су представили ново појачање. Доскорашњи играч Радничког из Ниша Стефан Митровић дошао је у Црвену звезду у трансферу вредном пола милиона евра. Митровић је млади репрезентативац Србије и пресрећан је због… »
Деки ме питао да ли ћу у звезду, обећао сам му! С Борјанима одрастао, Катаија јурио за слику, а сад је и он на Маракани!
Мондо 19.07.2022
Ево зашто је нови Звездин фудбалер задужио баш број "80". Ево зашто је нови Звездин фудбалер задужио баш број "80". Црвена звезда представила је у уторак своје најновије појачање - дојучерашње крило Радничког из Ниша Стефана… »
Митровић представљен на Маракани Препричао разговор са Станковићем: Хоћеш да дођеш у Звезду? Обећај ми...
Вечерње новости 19.07.2022
Талентовани крилни фудбалер Стефан Митровић нови је фудбалер Црвене звезде са којом је потписао уговор на четири године. Представљен је у Медија центру стадиона Рајко Митић. ФОТО: М. Вукадиновић Млади репрезентативац није могао… »
Митровић за СК: Станковић се залагао за мој долазак
Спорт клуб 19.07.2022
Нови фудбалер Црвене звезде Стефан Митровић рекао је за Спорт Клуб да је пресрећан због свог трансфера из нишког Радничког у редове ’црвено-белих’. Та вест је потврђена у понедељак поподне, а само неколико сати касније енергични… »
Вести дана »
Пријављивање за легализацију објеката по новом Закону почело јутрос у 4 сата
Данас пре 2 минутајош 11 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 16 минутајош 15 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 2 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних